5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Een kozijn op maat met hoge isolatiegraad

Zodra de winter dichterbij komt en de temperatuur steeds verder daalt naar het nulpunt, wordt het binnenshuis ook steeds kouder. Hoewel je de verwarming snel aan kan zetten en het huis langzaam opwarmt, verbruik je hierdoor veel stroom die ook bespaard had kunnen worden. De isolatiegraad van het huis is tevens laag en zorgt er daarom voor dat de energierekening steeds hoger wordt. Om dit enorme bedrag te besparen, is een investering in kunststof kozijnen een wijs besluit. De kunststof kozijnen van Direct Een Kozijn hebben niet alleen een hoge isolatiegraad, maar zijn ook volledig aanpasbaar aan uw wensen en voorkeuren. Dit heeft ermee te maken dat Direct Een Kozijn werkt met een Kozijnen configurator.

De configurator vraagt allereerst naar de basisgegevens van een kozijn. Wat zijn de binnenmaat en buitenmaat van het raam en uit hoeveel delen bestaat het raam? Deze gegevens zijn wel zo handig om te weten als Direct Een Kozijn met jouw raamkozijn aan de slag gaat. Ook is het voor Direct Een Kozijn fijn om te weten of u te maken heeft met onderlicht of bovenlicht, zodat wij het kozijn daarop kunnen aanpassen. Vervolgens wordt u gevraagd om een keuze te maken in het type glas. Naast de keuze voor vast glas heb je ook mogelijkheden in draaikiepramen en vaste vleugel. Hier hebt u ook verschillende opties voor de kleur van het raam. Kiest u voor een wijnrode kleur of ziet u graag het kozijn gerealiseerd in staalblauw? Zodra u alle gegevens heeft ingevuld, kunnen wij beginnen met het kozijn op maat maken.

Omdat Direct Een Kozijn werkt met een kozijnen configurator, kunt u het kozijn precies zo samenstellen als u dat wenst. Hebt u vragen over het instellen van bepaalde specificaties? Wij helpen u graag om het perfecte kozijn samen te stellen.

https://directeenkozijn.nl/