5-S Webgids
Bedrijven

Een levensveranderende manier van transport, de fiets!

Een levensveranderende manier van transport, de fiets!

Woon-werkverkeer met de fiets is altijd een milieuvriendelijke manier van vervoer. Een goed gemaakte meisjesfiets 14 inch zal de meeste auto’s met hoge lasten overleven. Je kunt wat geld uitgeven voor regenkleding en andere accessoires en je hebt een goed werkend vervoermiddel. Alle gefabriceerde goederen, inclusief fietsen, hebben een impact op het milieu. Fietsen worden slechts gemaakt met een fractie van de materialen die worden gebruikt om een ​​enkele auto te maken. Fietsen stoten geen giftige gassen uit in de atmosfeer. Ze verminderen ook het olieverbruik en er is geen benzine nodig om te fietsen. Het laat ook geen hydraulische vloeistoffen achter op het wegdek. Hierdoor komen er minder gevaarlijke stoffen in het milieu terecht. Een fiets met een gewicht van ongeveer 9 kilo is dus veel zachter voor de weg dan een voertuig van twee ton.

Kom waar je maar wilt en krijg het lichaam dat je wilt

Regelmatige aerobics, zoals fietsen, staat algemeen bekend om de gezondheidsvoordelen ervan. Met fietsen verbrand je al snel 600 calorieën per uur. Dit is afhankelijk van je rijstijl. De meerderheid van de fietsgebruikers meldt dat ze in hun eerste jaar fietsen 6 tot 10 kilo zijn kwijtgeraakt. Dit is mogelijk gemaakt zonder hun eetgewoonten te veranderen. Misschien heb je nog niet geprobeerd om fietsen als je primaire vervoermiddel te gebruiken. Het gebruik van een fiets voor woon-werkverkeer en weekendboodschappen kan je echt geld besparen op onderhoudskosten die je anders voor je auto zou hebben. Je spullen kun je ook meenemen in een lichtgewicht waterdichte fietstas. Dit betekent dat je geen grote aktetassen hoeft te sjouwen naar je werk.

Voor een efficiëntere en gemakkelijkere manier van reizen

Parkeerplaatsen hebben een enorme ecologische en economische impact, vooral in stedelijke gebieden. Er hoeven minder parkeerplaatsen te worden gebouwd als de meerderheid fietsen gebruikt voor vervoer. Hierdoor zullen ook de brandstofkosten veranderen. Dit komt doordat de vraag naar brandstof afneemt als meer mensen fietsen waar ze maar willen. Fietsen zijn vaak sneller dan voertuigen omdat ze door kleine ruimtes kunnen. Er gaat niets boven met je fiets door een enorme verkeersstroom razen. Het nadeel van fietsen is dat je geen ingebouwde bescherming hebt tegen weersomstandigheden zoals regen en extreme hitte. Jij en je spullen kunnen nat worden door regen of last hebben van extreme hitte. Het is aan te raden om een ​​waterdichte rugzak of een rugzak met zonwering aan te schaffen. Het is ook belangrijk om je huid te beschermen met zonnebrandcrème tijdens het fietsen.

Geen hoofdpijn meer voor autokosten

Fietsen hebben wel onderhoud nodig, maar het meeste kun je zelf leren. De kosten zullen onbeduidend zijn in vergelijking met auto-onderhoud. Niet iedereen kan een rijbewijs halen en de kosten van het krijgen van een auto zijn te duur voor een gemiddelde persoon. Bijna iedereen kan wel een fiets betalen. Naast wandelen is de fiets het meest kosteneffectieve vervoermiddel. Dit is de reden waarom de meeste vooruitstrevende bedrijven hun werknemers graag willen stimuleren om te fietsen. Gezonde werknemers zijn productiever, wat het bedrijf ten goede komt. Fietsen zijn dan een verstandige investering om deze reden. Elk bedrijf zou moeten overwegen om in fietsen te investeren, zodat werknemers productiever en gezonder kunnen worden. Het is ook bekend dat fietsen en genieten van de omgeving de creativiteit stimuleert.