5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Een mediator: uw bemiddelaar in conflicten

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Het zijn van die dooddoeners, maar ze zijn wel waar. Soms kabbelt ons leven rustig voort, hopelijk lange periodes zijn ze heel gelukkig, maar we kunnen ook wel eens in een conflict verzeild raken. In dit geval is een mediator Arnhem degene die u nodig heeft.

Zakelijk of privé

Het begrip conflicten kunt u heel ruim zien, zowel zakelijk als privé. Zo kunt u als bedrijf een conflict hebben met een opdrachtgever, of met de overheid. U kunt als woningbouwvereniging een conflict krijgen met een bouwbedrijf. Dit zijn zo maar wat voorbeelden. Natuurlijk heeft u niet altijd een bemiddelaar nodig. Vaak kunt u er samen zelf uit komen. Maar vooral als beide partijen niet willen toegeven, geen water meer bij de wijn willen doen, dan heeft u iemand als een mediator Arnhem nodig. Hij kijkt als onafhankelijke en onpartijdige met beide partijen mee en brengt u samen tot de oplossing die u blijkbaar zonder hem niet kon bereiken.

Scheidingen

Een scheiding is een pijnlijke gebeurtenis. Er ligt veel verdriet onder, soms ook boosheid. Vaak komen partners er prima samen uit. Maar soms is de sfeer zo verziekt dat beide geen grasspriet meer willen toegeven, waardoor er een vervelende situatie ontstaat die ook nog eens veel geld kost. In Arnhem scheiden verloopt soepeler als u een mediator Arnhem inschakelt.

Blijf niet hakken

Raakt u in zo’n situatie verzeild, blijf dan niet naar elkaar hakken. In Arnhem scheiden is verdrietig, maar er moet ook zakelijk worden gekeken. Uw mediator Arnhem luistert naar u beiden, weegt beider belangen af en doet een voorstel. Wellicht had u het liever anders gehad, maar het ook slechter kunnen uitpakken. Als alles nu geregeld kan worden, dan kunt u beiden weer verder met uw leven.

https://www.vandendungenmediation.nl/