5-S Webgids
Dienstverlening

Een medische vertaling laat u uitvoeren door een specialist

Heeft u een document of bestand dat u wilt laten vertalen naar een andere taal? Dan is het verstandig om een vertaalbureau in te schakelen dat vertaalt in de talencombinatie die u wenst. Elycio Tekst & Vertaling is uw geschikte partner hiervoor. Zij werken namelijk met freelance vertalers in alle talen en alle vakgebieden. Het maakt dus niet uit of u een vertaling naar het Chinees, Japans, Hongaars, Russisch of andersom wilt laten vertalen; zij staan voor u klaar en weten altijd een geschikte vertaler te vinden voor uw klus. Ook het vakgebied maakt niet uit. Dus als u een medische vertaling wilt hebben, zorgen ze dat dit opgepakt wordt door iemand die hier ervaring in heeft.

Voor iedere soort tekst een passende vertaler

Elycio Tekst & Vertaling heeft al meer dan 55 jaar ervaring met vertalen, redigeren, tolken en ondertitelen. Geen vraag is bij dit vertaalbureau te groot. U geeft zelf aan welk document er vertaald moet worden, stuurt deze op en vertelt naar welke taal dit moet. Zij stellen vervolgens een passende offerte voor u op waarna u akkoord kunt gaan. Gaat u akkoord? Dan zorgen zij ervoor dat u het vertaalde bestand binnen de gewenste tijd terugkomt. De tijd die hierover gedaan wordt, is afhankelijk van het soort vertaling en de talencombinatie. Wilt u bijvoorbeeld een juridisch document laten vertalen? Dan zal dat iets langer duren dan een economische of medische vertaling. Ook is er een overschot aan vertalers die in het Engels vertalen, maar er zijn er minder die bijvoorbeeld naar het Russisch vertalen. Afhankelijk van al die factoren wordt er een schatting gemaakt.

Neem contact op met de specialist

Wilt u een document of groot bestand laten vertalen? Laat het dan over aan Elycio Tekst & Vertaling! Vraag eenvoudig een offerte aan bij de specialist en zie hoeveel het vertalen van een medische vertaling kost. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met de specialist.

https://elyciovertaalbureau.nl/