5-S Webgids
Image default
Horeca

Een mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels is altijd een goed idee!

Ben je op zoek naar een origineel idee voor bij jouw op de zaak? Je collega’s eens goed verassen met een heerlijke verse cateraard die ook nog eens alles vers bereid?

Na de lockdown staan ze weer helemaal voor je klaar. De shakers van Shakes on Wheels.

Ze reizen het hele land door met smoothiefietsen, smoothiebarren en hun smoothiefoodtruck. Ze zijn zo mobiel dat ze zelf in Duitsland en België komen om te shaken. Alle beurs gebouwen in Nederland kennen ze op hun  duimpje. Dus ook op je beursstand zijn ze de perfecte aanvulling om je gasten in de watten te leggen.

Een mobiele smoothiebar naar je bedrijf laten komen kan op elk gewenst moment. Zo is maandagochtend natuurlijk het perfecte moment om je week te beginnen en mis staan de shakers ook zeker niet op de vrijdag middag borrel. 

Als jij een mobiele smoothiebar naar je werk laat komen van Shakes on Wheels, dan ontzorgen ze jou volledig. Ze nemen alles mee, van de bar tot de rietjes. En vanzelfspreken al het fruit en groente. Ze maken speciaal voor jou een smoothiemenu afgestemd op jou wensen. Zo is er op het moment supremé altijd voor ieder wat wils. De smoothies die ze maken zijn echt heerlijk.

Je bent misschien benieuwd wat voor smoothies ze dan zoal maken. Een van hun gezonde favoriete is de Mango Green. Dit is een smoothie die smaakt naar mango maar vol zit met de gezonde kracht van spinazie. En als superfood hebben ze Matcha toegevoegd. Dit geeft de smoothie een extra boost met super healthy anti oxidanten. Ze hebben ook de berry booster vaak op het menu staan, deze smoothie zit vol met de kracht van rood fruit. Aangevuld met Acai is berry booster een echte boost voor je gezondheid, en ook nog eens super lekker!

Ben je al overtuigd? Neem dan zeker even een kijkje op hun website en laat een mobiele smoothiebar naar jouw werk toe komen!