5-S Webgids
Bedrijven

Een strafrecht advocaat Rotterdam op de juiste plek

Wanneer moet u gebruik maken van een strafrecht advocaat Rotterdam?

Het kan altijd gebeuren dat u gebruik moet maken van een strafrecht advocaat Rotterdam. Dat kan het geval zijn als u wordt beschuldigd van een strafbaar feit of voor moet komen bij een dagvaarding. Om met een gespecialiseerde strafrecht advocaat Rotterdam in aanraking te komen, kunt u gebruik maken van Libertas Advocaten. Libertas advocaten is een uniek advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam. Libertas Advocaten werken uit de top van de gespecialiseerde sanctierecht advocaten. U kunt er een strafrecht advocaat Rotterdam uitkiezen waarin u het volste vertrouwen zult hebben. Een strafrecht advocaat Rotterdam kan u bijstaan voor zowel kleine als grote gevallen.

De werkzaamheden van een strafrecht advocaat Rotterdam

Wanneer u een kleine of grote overtreding gemaakt heeft, kunt u gebruik moeten maken van een strafrecht advocaat Rotterdam. Het kan zelfs zo zijn dat u als verdachte een advocaat strafrecht nodig heeft, vooral als het gaat om een geweld- of zedendelict. Alle strafbare feiten zijn natuurlijk niet even zwaar. Zo wordt een misdrijf strenger bestraft, dan een overtreding. Wanneer we spreken over een misdrijf, dan vallen daaronder lichamelijke en geestelijke mishandelingen, fraude en zedendelicten.

Voorgesprek met en strafrechtadvocaat is belangrijk

Voordat u zeker weet dat u gebruik wilt maken van een strafrechtadvocaat Rotterdam, is het belangrijk dat u eerst gebruik maakt van het gratis intakegesprek. De kosten van een advocaat zijn hoog dus u wilt vooraf weten wat de kansen zijn om de zaak tot een goed einde te brengen. Omdat een zaak altijd op een wederzijds vertrouwen berust, moet dat ook aanwezig zijn. U mag geen gegevens achterhouden. De strafrecht advocaat Rotterdam zal geen besproken gegevens bekend maken, want hij of zij hebben zwijgplicht.

De strafbepaling

De hoogte van de straf zal te maken hebben met de zwaarte van uw misdrijf of overtreding. Ook de leeftijd zal een rol spelen. De rechter heeft te maken met jeugdstrafrecht, volwassenstrafrecht en adolescentenstrafrecht. Een rechter kan een gevangenisstraf opleggen, maar ook een werkstraf of geldboete. Ook zal er vaak een onttrekking aan het verkeer opgelegd worden. In veel gevallen geeft de rechter een aantal jaren gevangenisstraf op met tbs. Uw strafrecht advocaat Rotterdam zal er alles aan doen om er zo’n gunstig mogelijk resultaat voor u uit te slepen.

https://www.libertasadvocaten.com/

Gerelateerde artikelen

Laat uw magazijnstellingen keuren door de specialist

Computerbril

Mijn 6 Tips voor jouw perfecte pubquiz thuis