5-S Webgids
Image default
Sport

Een wisselbeker kopen die je eenvoudig laat personaliseren

Een wisselbeker is anders dan een gewone sportbeker of andere sportprijzen omdat een wisselbeker regelmatig van eigenaar wisselt. Ze zijn vaak een stuk groter en luxer afgewerkt. Dat mag ook wel want een wisselbeker is een trofee waarvan je wilt dat mensen hem zien! Je kunt kiezen uit verschillende designs en vaak is het zelfs mogelijk om met de leverancier/producent in gesprek te gaan en een wisselbeker op maat te laten maken! Maar wanneer de wisselbeker voor de eerste keer wordt uitgereikt, wat dan? Wat als een ander team volgend jaar wint? Wat doe je dan met de inscriptie en het jaartal? Of de persoonlijke boodschap? Klopt die nog wel?

Een wisselbeker kopen die je kunt personaliseren is makkelijker dan je denkt

De meeste wisselbekers zijn bevestigd op een grote marmeren voet met daarop een plaatje met de naam van de winnaar, het jaartal en eventueel een persoonlijke leus of boodschap. Op de beker staat vaak een afbeelding of een symbool die de sport of het evenement representeert. Het voordeel van een wisselbeker bij een leverancier die ze zelf maakt? Je personaliseert ze erg eenvoudig. Vaak kun je bij het online kopen van de wisselbeker al aangeven welke boodschap en afbeelding je erop wilt hebben.

Wat als je nu al een wisselbeker hebt?

Wisselbekers blijven vaak lang in roulatie. Je doet hét symbool van competitie binnen je sport natuurlijk ook niet zomaar weg! En dat hoeft ook niet want je kunt veel onderdelen van de originele wisselbeker eenvoudig vervangen. Een kapotte voet wordt eraf gedraaid en vervangen door een nieuwe. En een graveerplaatje met de namen van de nieuwe kampioenen is zo gemaakt en is vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe wisselbeker kopen!

Andere opties

Je kunt niet alleen een wisselbeker kopen om te personaliseren. Je hebt namelijk nog veel meer keuze! Een kampioensschaal kopen? Gepersonaliseerde medailles bestellen? Andere sportbekers met een persoonlijke boodschap? Het kan allemaal! Gewoon een kwestie van de juiste leverancier vinden!