5-S Webgids
Image default
Onderwijs

Start met digitaal toetsen met de hulp van een gespecialiseerd examenbureau

Bij het nakijken van examens hebben de beoordelaars vaak enorm veel papierwerk om te controleren. Dit kan tegenwoordig veel makkelijker. U kunt er namelijk voor kiezen om digitaal te toetsen. Deze manier van examineren is flexibel, efficiënt en ook nog eens zeer veilig. Bij het samenstellen van de toetsen heeft u de mogelijkheid om voor één toets te kiezen, maar u kunt ook iedere leerling een andere toets laten maken. Eureka Examens is een examenbureau dat u hierbij goed kan helpen. Zij kunnen een toetsmatrijs maken waardoor er random vragen gesteld worden aan de deelnemers van de examens. Met digitaal toetsen bespaart u papier en werken de kandidaten in een digitale en veilige omgeving.

Geeft het afnametraject uit handen aan dit examenbureau

Wanneer de examens weer voor de deur staan, zorgt die over het algemeen voor stress. Dit geldt voor de deelnemers die de examens gaan maken, maar ook voor de mensen die het moeten organiseren. Er moet namelijk aan verschillende zaken gedacht worden. Wilt u zelf meer tijd hebben voor andere belangrijke zaken? Dan kunt u het afnametraject uit handen geven aan dit examenbureau. De medewerkers van Eureka Examens zorgen er dan voor dat alles geregeld wordt. Van het beschikbaar stellen van een geschikte locatie tot het regelen van goede surveillanten, alles wordt u uit handen genomen. Zo heeft u meer tijd over voor andere werkzaamheden en hoeft u niet om te kijken naar de extra zaken die komen kopen bij het regelen van examens.

Maak gebruik van de expertise van dit bedrijf

Wilt u graag van al het papierwerk af rondom examens en wilt u graag digitaal toetsen? Maak dan gebruik van de diverse diensten die dit examenbureau aanbiedt. Zo kunnen zij een geschikte locatie voor u inrichten en facilitaire voorzieningen beschikbaar stellen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het inschakelen van dit examenbureau? Neem dan contact op met een van hun medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen en u voorzien van de juiste informatie.