5-S Webgids
Bedrijven

Ervaren team van verloskundigen in Alblasserdam dat staat voor de beste zorg

Verloskundige Alblasserdam heet u van harte welkom

Wenst u de beste zorg tijdens uw zwangerschap? De vijf vaste verloskundigen uit Alblasserdam van De Bakermolen vormen al generatieslang een vertrouwde praktijk in Alblasserwaard. Ook voor diverse soorten echo’s en een prenatale screening staat uw eigen verloskundige graag voor u klaar. Daniëlle, Suzan, Priska, Petra en Sabine luisteren goed naar uw persoonlijke behoeften, zodat de periode vanaf de eerste echo tot de kraamtijd zo prettig mogelijk verloopt.

Echoscopist en verloskundige Alblasserdam

De fasen van zwangerschap en bevalling vormen een heel bijzondere en intense periode. Bij De Bakermolen Verloskundigen vinden de medewerksters het dan ook belangrijk dat u niet te maken krijgt met een onbekende verloskundige. De drie verloskundigen en twee vaste waarneemsters zijn goed op elkaar ingespeeld, dankzij hun jarenlange intensieve samenwerking. Deze verloskundige Alblasserdam wil u graag voorzien van de beste voorbereiding op de bevalling en het ouderschap en geeft tips en ondersteuning. De teamleden zijn allen gecertificeerd echoscopist.

Verloskundige Alblasserwaard die geniet van het vak

Heeft u verloskundige hulp nodig in een van de dorpen rond Alblasserdam en Groot-Ammers? Deze verloskundige Alblasserwaard Oost rijdt de hele polder door en houdt ook spreekuur in onder meer Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. In gezondheidscentrum Dok 11 staat het echoapparaat en vinden de intakes en bloedafnames plaats. De Bakermolen Verloskundigen heeft in al die jaren de gezinnen zien groeien en ondersteunt inmiddels de tweede generatie. Niet alleen met veel enthousiasme en passie voor het vak, maar ook met de nodig nuchterheid en humor.

De Bakermolen heeft veel kennis en ervaring om u van de juiste begeleiding te voorzien. Ook onderling staan de collega’s voor elkaar klaar. Aan de ene kant voelt deze verloskundige uit Alblasserdam uw wensen goed aan, aan de andere kant voelt u zich zo comfortabel dat u uw wensen ook uitspreekt. Zo vormen de verloskundigenpraktijk en de aanstaande ouders een goed team!

https://www.debakermolen.nl/

Gerelateerde artikelen

Mallorca als vakantie bestemming

Betaalbare alarmsystemen Den Haag

Laser Drilling