5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Geen enkel soort materiaal is hetzelfde

Materiaalkunde is een apart vakgebied op zichzelf. Dit is speciaal gericht op het gedrag en de werking van materialen. Specialisten in materiaalkunde zijn goed thuis in natuurkunde en wiskunde. Het is belangrijk om voor bedrijven te werken met de beste materialen. Overwegen welke materialen geschikt zijn en welke niet, dit is vaak een cruciale factor. Door de kennis van specialisten in materiaalkunde wordt zeker het juiste materiaal gebruikt.

Overleg de mogelijkheden met een expert

Wilt u graag gebruik maken van niet-destructief onderzoek? Dit wordt ook afgekort als NDO, dit kan worden toegepast op verschillende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: tanks, leidingen, installaties of machineonderdelen. MCI is een onafhankelijk onderzoeksbedrijf, gespecialiseerd in materiaalonderzoek. Niet-destructief onderzoek is een belangrijk onderdeel. Hierdoor kan de betrouwbaarheid, levensduur en veiligheid goed worden onderzocht. Gebruik maken van deze kennis is van essentieel belangrijk voor veel bedrijven. Het is tegenwoordig steeds belangrijker geworden om materiaalkunde serieus te nemen.

MCI is een betrouwbare partij

MCI helpt u graag bij het onderzoek naar het gedrag van materiaal. Hierbij beoordeelt een werktuigbouwkundige of materiaalkundige de belangrijkste kwesties. MCI helpt om de mogelijkheden duidelijk in kaart te brengen. Krijg ook inzicht in de mogelijkheden en eventuele problemen van een materiaalsoort. MCI beschikt over ruim 25 jaar ervaring en beschikt over een enorme kennis van materialen en het toepassen hiervan. Wanneer u advies inwint bij MCI, geniet u van absolute zekerheid.

Kennis is macht

NDO onderzoek is volledig op maat mogelijk bij MCI. Niet-destructief onderzoek wordt ook wel NDO onderzoek genoemd. Hierbij krijgt u een kritische blik op de werking van bepaalde materialen of machines. De uitgebreide kennis van MCI helpt u waar gewenst. Een professionele NDO analyse komt de betrouwbaarheid en levensduur ten goede. Informeer ook naar de mogelijkheden van MCI!

https://www.m-c-i.nl/