5-S Webgids
Image default
Vakantie

Glamorous Camping in het mooie Friesland

Als je een reisbureau of vakantiebeurs bezoekt lijkt het wel alsof de mooiste vakantiebestemmingen de langste vliegreis met zich meebrengen. En ook terug op het werk, wanneer je vakantieverhalen uitwisselt met je collega’s, gaat de meeste aandacht uit naar de mensen die het verst weg zijn gereisd, of die een land hebben bezocht wat minder bekend is als vakantie oord. Natuurlijk, een land als Cuba, IJsland of Japan is hartstikke leuk om te bezoeken. Maar een reis naar zulke landen is ook best prijzig en niet heel erg milieu-vriendelijk.

Maar het kan ook anders. Er zijn reisbestemmingen die makkelijk bereikbaar én een stuk betaalbaarder zijn. Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van een prachtige zonsondergang boven het water. Neem Friesland, de provincie die bekend staat om het uitgestrekte landschap en de prachtige meren. Friesland ligt op maar een paar uurtjes rijden, maar je waant je er gelijk in een andere wereld. Dat de Friezen hun eigen taal hebben helpt enorm voor het vakantiegevoel, maar gelukkig kun je er met het Nederlands heel goed je weg vinden. En nog een voordeel: in Friesland kun je overal waar je dat wilt iets te eten of drinken bestellen, zónder dat je je zorgen hoeft te maken over een mogelijke voedselvergiftiging.

Wil jij het Friese land écht ervaren, dan raden we je aan om eens geen hotel of B&B te boeken. Kies in plaats daarvan voor Glamping. Als Glampeerder (Glamorous Camping) verblijf je in een luxe safaritent of lodge. Deze tent is uitgerust met een comfortabel bed, een eettafel met stoelen en een mini-keuken. Ook heb je eigen sanitair. Glamping biedt je dus de perfecte combinatie van kamperen en een hotel. Wél de prachtige zonsondergangen en het wakker worden van de vogeltjes, maar niet het geworstel met tentharingen en het wakker liggen op een ongemakkelijk luchtbed.

Bij Glampings.com bieden we alleen de beste accommodaties aan. Dat wil niet alleen zeggen dat de tenten van alle gemakken zijn voorzien, maar ook dat de campings of vakantieparken waar ze deel van uitmaken tot de top behoren. Soms is dat een familie-camping, soms is het een boerencamping.

Maar welke camping je ook kiest, met Glamping heb je de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken. Geniet van de natuur, de 11 Friese steden en de vele recreatiemogelijkheden op en rond het water.

In Friesland zit je goed. Met Glamping in Friesland zit je geweldig.

https://www.glampings.com/