5-S Webgids
Image default
Vakantie

Kom tot rust op Kapshoeve

Vroeg op, koffie meenemen voor in de file, een meeting, nog even dat telefoontje, een overleg, snel lunchen achter je toetsenbord, even een paar uurtjes overwerken om die deadline te halen en dan weer de auto in, filerijden. En ’s avonds uitgeblust op de bank. Ziet jouw werkdag er ongeveer zo uit? Dan wordt het écht tijd om eventjes te onthaasten. Ook als jouw carrière iets minder hectisch is, kun je trouwens af en toe een break gebruiken.

Dan kun je natuurlijk een stedentrip plannen. Maar dan kom je eigenlijk van de ene drukte in de andere. Bovendien is een stedentrip niet compleet zonder tenminste één dag shoppen en een museumbezoek. Hartstikke leuk, maar om nou te zeggen dat je daardoor tot rust komt, nee.

Laat daarom de stad voor wat het is en trek naar het oosten. In Twente leer je wat écht ontspannen betekent. In deze regio vind je vlak bij elkaar een keur aan landgoederen, oude stadjes en natuurgebieden. Maar ook voor de cultuurliefhebber valt er in deze regio voldoende te beleven. Maar het beste wat Twente te bieden heeft is tijd. Want in Twente nemen de mensen nog de tijd voor dingen. Als bezoeker merk je dat aan alles, dat begint al bij de beroemde gastvrijheid bij de ontvangst. Vol warmte verwelkomt de Twentenaar je in zijn regio.

Een hartelijk welkom

Ook bij De Kapshoeve (bij Tubbergen) ervaar je deze hartelijkheid wanneer je kennis maakt met Gerald en Chantel. Zij zwaaien samen de scepter over dit ruim opgezette vakantiepark in Twente waar je zowel rust vindt als reuring, net waar je naar op zoek bent. Door de uitgebreide faciliteiten hoef je je op Kapshoeve geen moment te vervelen en is het perfect voor gezinnen: terwijl de kinderen uitrazen, kunnen de ouders even op adem komen. Tegelijkertijd is het park zo opgezet dat je in alle rust en privacy even tijd voor elkaar kunt maken.

Door de traditioneel Twentse bouwstijl van de vakantiehuizen kom je helemaal los van de hectiek van het dagelijks leven. De moderne inrichting maakt dat je je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Je zult al snel een gevoel kennen wat je misschien niet meteen ontdekt. We zullen het je maar verklappen: dit is nu het ware ontspannen.

Ja, het is tijd voor Twente, tijd voor De Kapshoeve.

https://kapshoeve.nl/