5-S Webgids
Image default
Telefonie

Gratis een iPhone 6s

Gratis iPhone 6s

Sinds kort is ook de iPhone 6s verkrijgbaar in Nederland. Je kunt het toestel los kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om een iPhone 6s bij een abonnement te nemen. Het mooiste is natuurlijk dat je niets hoeft bij te betalen voor een iPhone 6s. 

Gelukkig zijn er al tal van aanbieders die een iPhone 6s gratis bij een abonnement leveren. Houdt wel goed in de gaten dat het maandelijks bedrag niet te hoog is. Dit kun je ondermeer doen door gebruik te maken van een vergelijker. Op gratisiphone6s.com staat een vergelijker die alleen abonnementen laat zien waarbij je de iPhone 6s gratis ontvangt.

Je kunt er ook voor kiezen om de nieuwe iPhone 6s los te kopen. Houdt er wel rekening mee dat je een behoorlijk bedrag in één keer dient te betalen. Daarnaast dien je ook nog een sim only abonnement te nemen. Echter zijn deze kosten niet zo hoog als bij een abonnement. Een sim only abonnement heb je al voor een paar euro’s per maand.

Als je de nieuwe iPhone 6s wilt hebben dien je te kijken welke optie het beste bij je past. Kies je voor een abonnement of koop je de iPhone 6s los.

Al met al is de iPhone 6s een geweldig toestel met heel erg veel mogelijkheden. 

 

http://www.gratisiphone6s.com