De nieuwe S21 en een gouwe ouwe

Samsung heeft haar nieuwe S21 uitgebracht. Het toestel werd een tijdje geleden gelanceerd. De telefoon kost zo’n 1.250 euro. Dat is natuurlijk erg veel geld. Toch kun je hem ook goedkoper krijgen. Dit kun je doen door je oude toestel in te leveren. De prijs kan dan zakken tot zo’n 899 euro. Dat is natuurlijk alweer iets vriendelijker. Je kunt dus in totaal zo’n 350 euro korting krijgen. De S21 komt in drie verschillende modellen. Dit zijn de S21 ultra 5G, de S21+ en  de standaard S21 5G. De prijzen voor de laatste twee modellen zijn zo’n 1.050 en 850 euro. Dit zijn toestellen waarbij de specificaties iets minder zijn. Dit zorgt namelijk voor de lage prijs.

Extra cadeau

Een fijn extraatje is dat je er ook gratis Galaxy Buds Pro bij cadeau krijgt. Zo kun je lekker gaan hardlopen en muziek luisteren. Iedereen loopt tegenwoordig met oortjes in dus dit is ook eigenlijk gewoon een mode-item geworden. Jij kunt je dus nu geheel gratis aan deze mode toevoegen. Wel zo fijn.

De s8 oplader

Samsung is al een tijdje aan de weg aan het timmeren als het gaat om goede toestellen. Vanaf de S8 gaat het al de goede kant op met Samsung. Met name over s8 oplader waren gebruikers erg te spreken. De snelheid waarmee de s8 oplader het toestel oplaadde was namelijk nieuw. Het toestel kon zo worden opgeladen en vervolgens weer heel erg lang gebruikt worden. Wat veel mensen niet weten is dat je de oplader ook kunt gebruiken voor de IPhone X en de nintendo Switch. Dus als je vroeger een s8 had kun je die oplader nog steeds goed gebruiken.

https://123waldo.nl/green-cell-oplader-usb-c-18w-pd-voor-samsung-galaxy-s8-s8-s9-s9-note-8-iphone-x-8-8-plus-nintendo-switch.html

About

Categories: Telefonie Tags: , ,