5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Trend: koperen hanglampen

Warm en trendy tegelijk: de koperen hanglamp
Hanglampen zijn van alle tijd en verkrijgbaar in alle vormen en maten. Zoals met de meeste items binnen het interieur is het product bijzonder trend-gevoelig. Over de afgelopen periode heeft de koperen handlamp namelijk een enorm opmars gemaakt. Deze stijlvolle hanglampen zijn terug van weggeweest en zijn bijzonder populair bij het grote publiek. De reden voor deze ongekende populariteit is terug te voeren naar een aantal unieke eigenschappen van deze lampen.

Subtiele mix van moderne warmte
De koperen hanglampen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Één dingen hebben de lampen echter met elkaar gemeen, namelijk het materiaal waar ze gemaakt zijn: koper. De roodbruine kleur is onderscheidend en geeft de lampen een warme uitstraling. Dit spreekt een groot publiek aan, want de lamp wordt vaak gehanteerd om de sfeer in een ruimte te kunnen bepalen. Wat koper bijzonder maakt is dat het deze warme sfeer moeiteloos combineert met een eigentijdse en trendy uitstraling. De glanzende lampen doen industrieel aan en dit past helemaal binnen het huidige tijdsbeeld. In combinatie met een strak ontwerp passen deze lampen in nagenoeg iedere ruimte.

Het stralende centrum van de ruimte
Wanneer je besluit een koperen hanglamp aan te schaffen weet je zeker dat dit een eye-catcher in je interieur wordt. De lampen trekken vanwege hun onderscheidende aandacht al snel ieders aandacht. Zorg er daarom voor dat de lamp centraal in de ruimte gesitueerd wordt en van hieruit kan de rest van het interieur worden uitgebouwd. Dit zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat de koperen hanglamp het stralende middelpunt van de ruimte wordt. De lampen zijn uitstekend te gebruik in woonkamers, maar zie je ook al steeds vaker terugkomen in kantoorruimtes of openbare gelegenheden. De koperen hanglamp is dan ook met recht een alleskunner die de tand des tijds moeiteloos heeft doorstaan.

Durf te investeren in kwaliteit
Voor veel mensen is het prijskaartje van een koperen hanglamp vaak wel een struikelblok. Eerlijk toegegeven: de koperen lampen zijn overal het algemeen vrij stevig geprijsd. Vergeet hierbij echter niet dat je uniek item in huis haalt, dat bovendien van grote kwaliteit is. Het materiaal is duurzaam en slijtvast. Hierdoor investeer je direct in de toekomst, want over het algemeen kun je jaren blijven genieten van een koperen hanglamp. In combinatie met de prachtige en onderscheidende uitstraling maakt dit de investering toch meer dan waard? Ervaar het zelf.

http://www.stijlvolstyling.com/interieur-trends-3-hangverlichting-trends-voor-2016/