Wij en onze smartphones
5-s-1

De smartphone is in snel tempo een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. We gebruiken onze telefoon om in contact te blijven met vrienden, onze afspraken bij te houden, de e-mail te checken, een interieur blog lezen of door social media te scrollen en om ons werk te doen. De smartphone heeft ons leven een stuk eenvoudiger gemaakt, maar daarvoor betalen we ook veel geld. We betalen maandelijks een bedrag om naar hartenlust te kunnen bellen, appen en internetten en kopen we natuurlijk allerlei leuke accessoires, zoals een Samsung Galaxy A51 hoesje. En de smartphone zelf is ook een flinke investering.

Wat is een refurbished smartphone?

Refurbished smartphones worden de laatste jaren steeds meer verkocht. Dit zijn telefoons die retour zijn gezonden of het niet meer goed deden. Ze zijn na retour gecontroleerd en gerepareerd. Daarna worden ze weer verkocht in uitstekende staat. Je krijgt dus een smartphone die als nieuw is. Het kopen van een refurbished smartphone heeft veel voordelen die we graag met jullie delen.

Voordelen van een refurbished smartphone

Goedkoper

Een refurbished telefoon is vaak veel voordeliger dan hetzelfde toestel in gloednieuwe uitvoering. Je krijgt dus hetzelfde product, maar dan voor een lagere prijs.

Duurzamer

Door producten die retour worden gestuurd opnieuw te gebruiken, bespaar je veel elektronisch afval. Zo’n apparaat kan nog prima een ronde mee en zo gaan die grondstoffen niet verloren.

Nieuwste modellen beschikbaar

Zelfs de nieuwste telefoons zijn vaak refurbished verkrijgbaar. Daardoor heb je de mogelijkheid om ook met een iets kleiner budget een hip nieuw model te kopen.

Goed getest

Een refurbished product wordt heel goed getest, gerepareerd en schoongemaakt voordat het weer wordt verkocht. Dit betekent dat je gegarandeerd een goed product krijgt terwijl nieuwe modellen soms nog wel eens wat kinderziektes kunnen hebben. Een fijn idee, toch?

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a51-hoesjes/

About

Categories: Telefonie