5-S Webgids
Image default
Cadeau

Hoe leuk is het om een kerstpakket zelf samen te stellen

Elk jaar is het weer een verrassing wat voor kerstpakket je ontvangt van je baas. Omdat de baas iedereen gelijkwaardig moet behandelen, kan het kerstpakket nooit voor iedereen goed zijn. Iedereen heeft andere wensen, en daarom doen bedrijven vaak een standaard kerstpakket. Hier zitten dan spullen in, die voor iedereen van toepassing kunnen zijn. Maar hoe leuk is het op een kerstpakket zelf samen te stellen. Je kerstpakket-zelf samenstellen maakt het mogelijk om voor je collega’s een gepersonaliseerd pakket samen te stellen. Op deze manier kan je iedereen op zijn of haar manier in het zonnetje zetten en blij maken met spullen die de persoon graag zou willen hebben. De kerstpakketten zijn op deze manier niet alleen ‘omdat het moet’, maar er komt een persoonlijke betekenis aan te hangen.

Zelf samenstellen

Je kerstpakket zelf-samenstellen is wel een lastige opgave. Wat wil de andere persoon hebben, welke spullen passen leuk bij elkaar en hoe blijf ik binnen het budget. Door vooraf opgestelde pakketten aan te bieden kan je het kerstpakket-zelf samenstellen, maar dan gemakkelijker. Er is al een opzet gegeven, die nog geheel aan te passen is. Maar misschien is een aanpassing in het pakket wel helemaal niet nodig. Het kan ook zijn dat de al gemaakte pakketten gereed zijn om weg te geven. Er is dus genoeg keuze als je het kerstpakket- zelf gaat samenstellen. 

Inspiratie

Er worden meerdere artikelen uitgestald wanneer je een kerstpakket-zelf gaat samenstellen. Er is ontzettend veel keuze, en hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om voor iedereen een geschikt pakket te kunnen samenstellen. Om eerst inspiratie op te doen voor het kerstpakket die je zelf gaat samenstellen, kun je de showrooms maar liefst zeven dagen per week bezoeken. Wanneer je dan de juiste spullen bij elkaar hebt gezocht, kan je het kerstpakket inpakken.