5-S Webgids
Bedrijven

Hoe levert een glazenwasser het beste werk?

Hoe krijgt een glazenwasser zelfs de hoogste ramen schoon?

Bovenstaande vraag is er een die ik als glazenwasser vaak krijg. Een antwoord is het gebruik van de juiste glazenwassersproducten. Zonder deze producten gaat het echt niet lukken. En om specifiek op deze vraag in te gaan: telescoopstelen zijn absoluut onmisbaar. Als glazenwasser zou ik niet weten wat ik zonder zou moeten.

Telescoopstelen

Met telescoopstelen kunt u alle ramen bereiken. Het zijn extra sterke stelen, dus ze kunnen tegen een stootje. Zelf maak ik altijd gebruik van een Formula One telescoopsteel. Deze is van goede kwaliteit, het zijn hele stevige stelen. Daarbij zijn ze fijn om mee te werken, omdat ze van carbon gemaakt zijn. Daardoor zijn ze niet zo zwaar. Het is bij telescoopstelen belangrijk dat u de juiste lengte kiest. U kunt kiezen voor een telescoopsteel van 1 meter, maar ze kunnen ook meer dan 18 meter zijn. Bij zulke lange telescoopstelen kunt u ze gemakkelijk in- en uitschuiven, zodat u ze ook goed kunt vervoeren. De telescoopstelen worden altijd geleverd met een waterslang, hoekadapter, steelslang en rectus 21 steeknippel.

Waar koopt u dat dan?

Ook dit is een vraag die ik nog weleens krijg. Daar heb ik een heel simpel antwoord voor: een glazenwasserswinkel. Bij de glazenwasserswinkel kunt u echt alles vinden dat u nodig heeft als glazenwasser. Van telescoopstelen tot de juiste borstels. Daarbij hebben ze daar verstand van zaken, dus kunt u bij hen ook altijd terecht voor advies. Bijvoorbeeld wanneer u niet precies weet welke telescoopsteel het beste bij u past.

Goede kwaliteit

De producten die ik bij de glazenwasserswinkel koop zijn van hoge kwaliteit. Ik doe er lang mee en ze zijn gebruiksvriendelijk. Daarbij vind ik het fijn dat ik het makkelijk online kan bestellen. Als ik het voor 15.00 uur bestel, is het de volgende werkdag al binnen.

https://www.telewashwinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergelijk de beste tweedehands bureaustoelen

Kiezen voor professionele bewindvoering Enschede is een aanrader

Bedrijfskleding bedrukken voor een scherpe prijs