5-S Webgids
Kinderen

Hoera! Je bent weer zwanger!

Een zoon of dochter op komst!

Een tweede zwangerschap, hoe bijzonder is dat! Binnenkort verwelkomen jullie opnieuw een zoon of dochter in jullie gezin. Belangrijk: bereid je oudste kindje goed voor op de komst van een broertje of zusje. Vertel het blijde nieuws tijdig zodat hij/zij vast kan wennen aan de nieuwe situatie. Misschien is hij/zij een beetje jaloers en zal hij/zij moeten leren delen.

Geboortekaartjes voor een tweede kindje

Hoe doe je dit: je kindje voorbereiden op de geboorte van een nieuw gezinslid? Dit kan bijvoorbeeld door een geboortekaartje te kiezen uit de categorie: geboortekaartjes voor een 2e kindje. Dus beide kindjes staan dan op de kaart en krijgen evenveel aandacht. Laat hem/haar een eerste selectie maken met geboortekaartjes die leuk zijn.

Geboortekaartjes broertje met baby

Is er een broertje of zusje op komst voor je oudste zoon? Ook daar hebben we een passende collectie voor: geboortekaartje broertje met baby. Onlangs hebben we heel veel nieuwe designs toegevoegd met twee olifanten, giraffen, luiaards en nog veel meer leuke, lieve wilde dieren. Natuurlijk staat er op iedere kaart een groter en baby diertje afgebeeld, wat je oudste zoon en zijn kleiner broertje/zusje voorstelt. Heel schattig!!

Geboortekaartjes zusje met baby

Is je 1e kindje een meisje bekijk dan eens onze collectie: geboortekaartjes zusje met baby. Lieve, schattige ontwerpen met twee hertjes, konijntjes of een vrolijke illustraties met de oudste dochter en haar baby zusje/broertje. Heel erg lief en toepasselijk.

Koningkaart heeft de meest uitgebreide collectie met geboortekaartjes op maat voor een tweede kindje. En onlangs zijn er weer heel veel leuke, nieuwe ontwerpen toegevoegd volgens de laatste nieuwe trends, dus neem snel een kijkje in de collectie en bestel een gratis drukproef met code GP135.

https://www.koningkaart.nl/geboortekaartjes.html

Gerelateerde artikelen

Tips voor het spelen met baby’s en peuters

Koop de leukste poppenwagen in de poppenwagen webshop

Duurzaam speelgoed van Durakids