5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Wij helpen je met solliciteren!

Ben je net klaar met studeren en ben je opzoek naar jou nieuwe baan om je carrière mee te beginnen? Dat kan soms nog wel eens tegen vallen. Vaak zijn bedrijven opzoek naar mensen met ervaring, maar als starter heb je dat niet altijd. Maar geef vooral niet op. Want bij Professional Partners helpen wij jou met het vinden van jouw droombaan!

Op onze site vind je verschillende vacatures. Bijvoorbeeld vacature apothekersassistent. Een apothekersassistent is een medewerker in de zaak die het lopende werk doet. Het gaat hier om bereidingen, voorraadbeheer, het voorlichten van patiënten, het invoeren en verwerken van recepten. De overige werkzaamheden komen voor rekening van de farmaceut.

Maar ook kan je vacatures vinden van een heel ander domein. Zoals een vacature schuldhulpverlener. Schuldhulpverlening in Nederland, ook bekend als minnelijke schuldsanering, omvat een traject waarin individuen geholpen worden om hun financiële schulden af te gaan lossen. De schuldhulpverlening gaat op basis van vrijwillige medewerking van schuldeisers.

Heb je hulp nodig tijdens het solliciteren? Daar helpen we ook graag bij. Via onze site kan je niet alleen schriftelijk solliciteren, maar je kan ook een video sollicitatie opsturen. Sommige mensen vinden dat veel fijner, omdat dan een goed beeld kunnen overbrengen. Maar omdat het nog niet heel bekend is, geven we je graag een paar tips om he te perfectioneren. Zorg voor een stabiel beeld. Een drukke achtergrond werkt storend; hou deze rustig. Vlog nooit tegen het licht in, dan ziet de kijker alleen een donkere schaduw. Positie is belangrijk en wanneer je de vlog via telefoon opneemt hou deze altijd horizontaal. Duidelijk praten is van groot belang. Bedenk je tekst, en neem een paar test filmpjes op voordat je voor de definitieve gaat. Vergeet niet te ademen; plaats rustpunten in je tekst. Neem de tijd voordat je begint met praten, begin met een rustig beeld van jezelf en tel wederom tot 2 voordat je de opname stopt. Kijk in de lens. Kijk de kijker aan. En vergeet vooral niet plezier te hebben!

https://professionalpartners.nl/