5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Houd je huid gezond met een bindweefselmassage

Je bindweefsel is eigenlijk de lijm van je lichaam omdat het alle onderdelen van je lichaam bij elkaar houdt en het rekbare weefsel geeft ondersteuning aan je organen. Het zit in de huidlaag onder de opperlaag. Hier zitten ook bloedvaten, zenuwvezels, lymfevaten, zweetklieren en haarfollikels. Wanneer je nog jong bent en nog een goed bindweefsel hebt zul je ook zien dat je nog geen rimpels hebt. Naarmate je ouder wordt zullen er mee rimpels ontstaan omdat er minder elastine en collageen is. Door een bindweefselmassage in Enschede te ondergaan zul je merken dat alles even goed los wordt geknepen waardoor de huidstructuur zal verbeteren.

Tips voor een gezonder bindweefsel

De bindweefselmassage kun je in Enschede gemakkelijk online boeken. Bij de bindweefselmassage wordt er eerst begonnen aan de rug om uiteindelijk verder te gaan op de hals, het decolleté en gezicht. Let er wel op dat een bindweefselmassage in Enschede geen ontspanningsmassage is, je hebt namelijk stevige knepen nodig om het bindweefsel los te krijgen zodat het weer meer collageen en elastine gaat aanmaken. Maar je kunt de massage wel afsluiten met een onstpanningsmassage. Samen duren deze dan 60 minuten in Enschede. Andere tips om je bindweefsel goed te verzorgen is om gezond te eten. Groenten, volle granen, zilvervliesrijst, peulvruchten, bonen en sommige noten kunnen een positief effect hebben op je bindweefsel. Ook is het goed voor je lichaam om aan yoga te doen.

Hoe vaak is zo’n massage nodig?

Om een optimaal effect te krijgen is om 6 massages in 6 weken te nemen in Enschede. Zo heb je er het langs profijt van. Let er wel op dat wanneer je botox of fillers hebt, dat je een bindweefselmassage in Enschede niet mag doen. Dit kan niet goed zijn voor de dingen die er in je gezicht zitten omdat de massage best stevig is.