5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Huur of koop TENS voor de bevalling bij MaMMaTENS

Wil jij graag een TENS apparaat huren voor je naderende bevalling en vraag je je af bij welk bedrijf je daarvoor terecht kunt? TENS huren voor bevalling kan via MaMMaTENS. En voor het bestellen van een TENS apparaat hebben wij een tip voor je. Wanneer je een TENS apparaat via de mail (info@ mammatens.nl) bestelt in plaats van via de webshop heb je bij je zorgverzekeraar wellicht kans op een vergoeding. Op de website van MaMMaTENS is een duidelijk overzicht te vinden over vergoeding TENS bij bevalling. Alle Nederlandse zorgverzekeringen staan op een rijtje in een overzichtelijke tabel. Je kan in één oogopslag per verzekering zien of het huren van het TENS apparaat vergoed wordt en welk aanvullende pakket je hier eventueel voor moet hebben. In het overzicht is te zien dat niet elke zorgverzekeraar een vergoeding op het TENS apparaat aanbiedt. Andere zorgverzekeraars bieden een deelvergoeding aan. Er zijn ook zorgverzekeringen die de gehele huur van het TENS apparaat vergoeden. Hierin is soms nog verschil tussen huur en koop van het apparaat. Wanneer je in aanmerking komt voor vergoeding van je zorgverzekering zal MaMMaTENS de declaratie voor je regelen. De voorwaarde hiervoor is dat je aan je mail naar MaMMaTENS jouw zwangerschapsverklaring toevoegt. Jouw verloskundige of gynaecoloog vermeldt in de zwangerschapsverklaring dat jij tijdens de bevalling gebruik zal gaan maken van het TENS apparaat. In de mail die je naar MaMMaTENS stuurt laat je ook meteen weten welk type TENS apparaat jij graag wilt gaan gebruiken. MaMMaTENS zal er voor zorgen dat het betreffende TENS apparaat zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Last van zwangerschapskwalen? Ook dan biedt TENS verlichting

Algehele vermoeidheid, misselijkheid, zware benen, rugpijn, dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwalen waar de meeste vrouwen tijdens hun zwangerschap wel mee te maken krijgen. Ook hiervoor kan je TENS inzetten.

Het TENS apparaat geeft stroomimpulsen af welke via elektroden via de huid jouw spieren en zenuwen bereiken. Het resultaat is minder pijn en ontspanning. Het is wetenschappelijk bewezen dat klachten afnemen wanneer TENS wordt gebruikt. En niet onbelangrijk: het gebruik van TENS is volkomen veilig.

 

https://mammatens.nl/