5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Internationaal transport: een echt specialisme

U zou kunnen denken: internationaal transporteren, dat kan toch iedereen met een grote bus, bestelwagen of vrachtwagen, met of zonder aanhanger? Dat is deels waar: iedereen in die situatie kan iets over grote afstand vervoeren. De vraag is: hoe pakt dat in de praktijk uit als de chauffeur bijvoorbeeld niet op de hoogte is van douaneformaliteiten in de betreffende landen? Neem van ons aan: vóór u het weet loopt u tegen allerlei zaken aan die u alleen maar geld en tijd kosten. Voor een transport over grote afstand kiest u beter voor een internationaal transportbedrijf dat 100% op de hoogte is van alle regels, wetten en formaliteiten.

Goedkoop is duurkoop, ook in de transportwereld

Waarschijnlijk hebt u een bepaald budget in uw hoofd, voor uw belangrijke transport Engeland. Maar wat nou als u daar binnen blijft, maar het gaat onderweg helemaal mis? Neem liever een internationaal transportbedrijf dat maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks in uw land van bestemming komt. Een internationaal transportbedrijf dat u zorgen uit handen neemt voor uw transport Engeland, in plaats van u ergernis en problemen te bezorgen. U heeft hier te maken met mensen die u de best passende oplossing voor uw vervoerprobleem voorleggen.

Buitenlandse talen en vestigingen

Hoe is uw buitenlandse taalkennis? En hoe vaak bent u in het land van bestemming geweest? Juist. Onze medewerkers spreken hun talen en in sommige landen hebben we zelfs een eigen vestiging. Dat geeft zekerheid.

Bijzonder transport

Als internationaal transportbedrijf verzorgen wij ook bijzondere transporten. Zo beschikken we over diepladers, huiftrailers en uiteraard koelwagens. Ook voor uw transport Engeland kunnen wij elke vorm van vervoer aanbieden. U vraagt, wij draaien en transporteren. Heeft u slechts een paar grote pakketten te vervoeren? Welkom. Wilt u meerdere transporten per week of containers vervoeren. Onze motoren draaien al.

https://www.sintrex.nl/