5-S Webgids
Image default
Electronica en Computers

Internet via televisie. Een korte IPTV gids.

 

IPTV ontvangen? Wij leggen het uit!

U heeft er vast wel eens van gehoord. Zo’n MAG Box IPTV ontvanger, een Formuler Androidkastje of een Red360 IPTV Box. Als u hier nog niet bekend mee bent dan leggen we het graag uit! IPTV (of Internet Protocol Televsion) is heel simpel gezegd televisie kijken via internet. Tegenwoordig hebben de meeste mensen een vlotte internetverbinding in huis. Met alle moderne apparaten is dit ook wel nodig. Wi-fi op alle smartphones, laptops en tablets en kabels in alle computers. De televisie ook nog verbinden met internet? Geen probleem! Een groot voordeel is dat u dan ook mogelijk televisie kunt ontvangen via het internet. IP televisie. Dit kunt u doen met behulp van zo’n mooie set-top box of IPTV ontvanger. Uiteraard is dit niet gratis en daar heeft u dan wel een abonnement voor nodig. Desondanks is het alsnog vele male goedkoper dan andere oplossingen.

 

Android TV box

Niet elke ontvanger heeft de mogelijkheid tot IPTV ontvangst. Hier heeft u een IPTV ontvanger nodig. Deze decoders zijn vaak zeek compact en licht vergeleken met de gemiddelde satelliet ontvanger. Ondanks het formaat zitten de kastjes zeer goed in elkaar en worden ze goed ondersteund door de makers. De ontvangers komen vaak met software (of op aanvraag wordt dit geïnstalleerd). Denk bijvoorbeeld aan Android software van Google. Hiermee kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot Google Play, de App Store van Google met een hele bibliotheek aan applicaties en content. Weet u niet zeker welke IPTV ontvanger u moet kopen? Neem dan eens een kijkje op Electro-sat.nl! Wij zijn al 20 jaar actief in de wereld van digitale ontvangers en hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de perfecte IPTV box of Android ontvanger.

 

IPTV en satelliet

Satelliet, IPTV of misschien toch gewoon kabel? Ben je er nog niet helemaal uit? Dan zij er uiteraard ontvangers voor de ultieme multitaskers. Moderne, snelle boxen die zowel satelliet en kabel ontvangst kunnen bieden als online IPTV. Deze decoders liggen soms in een wat hoger prijssegment maar leveren daarentegen TOP kwaliteit beeld en gemak. De mooiste films direct streamen in Ultra HD 4K is geen probleem (Als uw netwerk dit aankan uiteraard). Ook kunt u een eigen harde schijf installeren of aansluiten waarmee u kunt genieten van uw eigen content. Kijken wat u wilt wanneer u wilt.

 

Meer weten over IPTV en digitale ontvangers? Bezoek ons dan op Electro-sat.nl

 

https://www.electro-sat.nl