5-S Webgids
Image default
Cadeau

Invulboek, zoveel meer dan een dagboek

Wil jij jouw zwangere vriendin, zus, kennis of collega verrassen met een prachtig cadeau voor de zwangerschap? Dan is het negen maanden invulboek van Studio Ins & Outs de beste optie! Dit is een geweldig boek waarmee je de zwangerschap op unieke wijze kunt documenteren. Dit is een geweldig cadeau voor een babyshower, maar natuurlijk ook erg leuk voor jezelf om jouw zwangerschap bij te houden.

Hip design

Weet je nog niet precies of zo’n boekje iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de website van Studio Ins & Outs. Hier krijg je al een goed beeld van de boeken. Ze zijn voorzien van een hip en trendy design. Dit past helemaal bij de (toekomstige) ouders van nu!

Meer dan een dagboek

Een invulboek voor tijdens de zwangerschap is zo veel meer dan een dagboek. Je hebt genoeg ruimte en lege pagina’s waar je al jouw bevindingen kunt opschrijven, maar daarnaast ook veel leuke pagina’s voor lijstjes en nog veel meer! Je kunt bijvoorbeeld jouw vreemde eetgewoontes bijhouden, de groei van jouw buik en de weken langzaam maar zeker gaan aftellen.

Een boek voor later

Tijdens de zwangerschap gebeurt er zo veel! Je kunt het je haast niet voorstellen, maar deze tijd vliegt echt voorbij. Voor je het weet zitten de negen maanden erop en is deze bijzondere periode uit jouw leven verleden tijd. Daarom is dit invulboek een bijzondere manier om deze tijd bij te houden. Dit boek is echt een boek dat leuk is voor later. Je kunt bijvoorbeeld jouw volgende zwangerschap vergelijken of op unieke wijze terugdenken aan jouw zwangerschap.

Het invulboek van Studio Ins & Outs is onmisbaar voor iedere zwangerschap. Of je nu jouw eigen zwangerschap wilt bijhouden met het invulboek of een zwangere vriendin van je wilt verrassen met een leuk cadeau!