5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

iPhone, leuk maar duur

De iPhone’s zijn hele mooie maar ook dure gsm’s die veel mensen vooral jongeren willen hebben. De iPhone’s kunnen misschien wel mooi zijn maar het zijn ook erg delicate producten. Het is daarom ook sterk aangeraden om een telefoonhoesje te dragen rond je iPhone en een schermbeschermer erop te laten zetten. Een iPhone laten repareren is namelijk best duur.

iPhone laten vallen?

Is het helaas gebeurt en heb je jouw nieuwe telefoon laten vallen en is je scherm al gebarsten? Geen zorgen er is een iPhone reparatie in Geleen waar je terecht kan. De iPhone reparatie in Geleen zorgt ervoor dat jouw iPhone er weer als nieuw uitziet. Het kan soms een aantal dagen duren eer jouw gsm gerepareerd is maar als je geluk hebt is het binnen een aantal uurtjes al klaar, de tijdsduur hangt vooral af van de drukte in de zaak en aantal reparaties.

Tarieven

Bij de iPhone reparatie in Geleen heb je verschillende tarieven, dit hangt voornamelijk af van hoe nieuw jouw mobiel is en wat er gerepareerd moet worden. Het goedkoopst is de software herstellen deze kost bij alle modellen van de iPhone hetzelfde namelijk €25,-.

De behuizing en de scherm van de iPhone laten repareren is vaak het duurst en deze prijzen verhogen naarmate de leeftijd van jouw iPhone. Bij de iPhone 11 Pro Max kost de reparatie van de scherm €399,- terwijl die van de iPhone 5 maar slechts €59,- kost dit natuurlijk omdat de iPhone 5 veel ouder is dan de iPhone 11 Pro Max.

Onderdelen

Wanneer je je iPhone wilt laten repareren bij een iPhone reparatie in Geleen moet je ermee rekening houden dat de reparatie gebeurt met originele onderdelen. Het gebruik van originele onderdelen is altijd beter dan namaak onderdelen of onderdelen die behoren tot een ander merk dan van de iPhone. Doordat er andere onderdelen geplaatst worden kan dit zorgen voor een schade aan je iPhone die naderhand oploopt of voor een slechtere ervaring.

https://telefoonreparatie-limburg.nl/service/