5-S Webgids
Mode en Kleding

Kleed uzelf met de mooiste preppy kleding

Houdt u ook zo van de stijlvolle, Engelse preppy kleding? Gelukkig is deze kleding nu ook in Nederland te koop. Geniet bijvoorbeeld van de heerlijke wollen truien met klassieke Schotse ruitprint. Ook voor jurken, broeken en shirts in klassieke Engelse modellen kunt u uitstekend terecht bij deze winkel in Zeist. De preppy kleding wordt altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals heerlijk zachte wol en stevig katoen. Met een chique jas maakt u uw outfit helemaal af. In de winter kan dat ook met een mooie wollen sjaal.

Kleed uzelf én uw huis geheel in Engelse stijl aan

Bij Cartney in Zeist kunt u niet alleen terecht voor prachtige preppy kleding in Engelse stijl, maar ook voor mooie woonaccessoires in Engelse stijl. Zo kleedt u uw huis extra gezellig aan. Kies bijvoorbeeld voor het gezellige servies met bloemetjesmotief van Emma Bridgewater. Alles dat u nodig heeft voor een mooi gedekte tafel vindt u in deze perfecte winkel voor elke anglofiel. Wat ook prettig is, is dat de preppy kleding en alle woonaccessoires niet alleen te koop zijn in de winkel in Zeist, maar ook online. Zo kunt u de mooiste Engelse woonaccessoires en preppy kleding ook shoppen vanuit huis. Handig als u niet in de buurt van Zeist woont. Op deze manier maakt deze shop de mooiste Engelse preppy kleding en de leukste woonaccessoires in Engelse stijl voor iedereen in Nederland bereikbaar.

Bestel uw preppy kleding online of ga gezellig langs

Heeft u er helemaal zin in gekregen om preppy kleding te bestellen, zoals een mooie waxjas? Dat kan natuurlijk lekker makkelijk online, maar het is nog leuker om gezellig langs te gaan. Deze winkel is een walhalla van de mooiste Engelse producten. Kijk uw ogen uit onder het genot van een lekker kopje koffie, of Engelse thee natuurlijk. Wanneer gaat u een middagje shoppen?