5-S Webgids
Kinderen

Laat een speeltoestel ontwerpen zoals u dat wilt

Heeft u er wel eens aan gedacht om een speeltoestel te laten ontwerpen? Dan weet u zeker dat het toestel perfect aansluit bij uw omgeving en de wensen van de kinderen. Bij Ameco Playgrounds kunt u de speeltuin kopen zoals u die in gedachten heeft. Bepaal zelf de omvang van de speeltoestellen die u laat ontwerpen en tover een glimlach op de gezichtjes van de kinderen. Of u nu een speeltuin in uw achtertuin wilt of een binnenspeeltuin wilt beginnen, de mogelijkheden bij Ameco Playgrounds zijn eindeloos. Dankzij een stipte levering, snelle opbouw en eenvoudig onderhoud weet u exact wat u te wachten staat. En dat is natuurlijk wel zo fijn.

Bepaal zelf hoe het speelparadijs eruit komt te zien

Voor verschillende leeftijden en wensen heeft Ameco Playgrounds de toestellen waar kinderen hun energie perfect op kwijt kunnen. Kies voor de kleuren, de materialen en de afbeeldingen die kinderen geweldig vinden en laat het spelen beginnen! Het realiseren van een speelparadijs begint bij het ontwerpen van het speeltoestel. Zijn de ideeën besproken en staan de plannen op papier? Dan gaat Ameco Playgrounds over tot het productieproces. Wanneer het nauwkeurige project is afgerond, worden de toestellen opgebouwd. Daarnaast houdt Ameco Playgrounds zich aan de meeste strenge Europese normen. Daardoor wordt spelen naast ontzettend leuk, ook nog bijzonder veilig. Hierdoor kiest u altijd voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Een speeltuin ontwerpen, begint bij Ameco Playgrounds.

Zelf een speeltuin kopen? Bespreek uw wensen!

Wanneer u een speeltuin wilt kopen, zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is? Neem dan contact op met Ameco Playgrounds en ontdek de opties. Laat kinderen draaien, glijden en bewegen zoals ze nog nooit gedaan hebben. Maak het kind in uzelf los en bespreek de mogelijkheden om een speeltoestel te laten ontwerpen. Verras kinderen met zowel indoor als outdoor toestellen en laat het spelen beginnen!

Gerelateerde artikelen

De voor en nadelen van een kinderopvang

Hoera! Je bent weer zwanger!

De Maxi Cosi autostoel is er voor elk gewicht