5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Een mooie tas een toekomst geven?

Je kunt je favoriete tas nu, met behulp van een beetje verf, gemakkelijk een nieuw leven inblazen. Je favoriete lederen tas is eigenlijk aan vervanging toe, maar je durft er geen afscheid van te nemen of je wilt er gewoon geen afscheid van nemen? Dan is leerverf iets voor jou. Je kunt de levensduur van je favoriete leder tas drastisch verlengen! En wat een leuk voordeel is: het verven van je tas is natuurlijk veel goedkoper dan een hele nieuwe tas kopen. Er zijn eigenlijk maar weinig redenen om het niet te doen.

Het verven is helemaal niet moeilijk. Je hebt er ook niet veel voor nodig. Het enige dat je nodig hebt is een beetje verf, schoonmaakmiddel en wellicht een stel latex handschoentjes. Qua tijd heb je aan een vrije middag genoeg. Angelus leer verven zijn de beste verven op het gebied van leer. De kwaliteit is simpelweg robuust. En er is een breed assortiment aan kleuren waartussen je kunt kiezen. Zit jouw kleur er niet tussen? Dan kun je altijd nog de verf mengen. Deze verf laat zich makkelijk mengen. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

De verf van angelus gaat vele jaren mee. Zelf wanneer de verf wat meer hardnekkig wordt behandeld, zodat op bijvoorbeeld schoenen. Op schoenen wordt het verfoppervlakte aan allerlei dingen blootgesteld. Zaken als krassen over het vele buigen van het leer van de schoenen. De robuuste verf van Angelus is bijzonder krasbestendig en de verf zit heel goed in het leer doordrongen. Zo gaan je oude tas en je oude schoenen nog een lange toekomst tegemoet. Je kunt ook suede schoenen verven. Hiervoor heb je iets andere verf nodig. Deze heet gelukkig suéde verf en is ook verkrijgbaar bij Angelus. Zo heb je in beide gevallen de onbetwiste kwaliteit van Angelus leerverf. Waar wacht je op?