5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Laat uw magazijnstellingen keuren door de specialist

Of u nu een klein of groot magazijn heeft en werkzaam bent binnen de retail of de technische industrie, in beide gevallen ontkomt u er niet aan om magazijnstellingen te plaatsen. Hierdoor houdt u uw vrije voorraad geordend en voorkomt u dat producten beschadigd kunnen raken. Omdat deze stellingen het tijdens een gemiddelde werkweek flink te verduren krijgen, mag een betrouwbare en professionele keuring niet ontbreken. Het laatste dat uw wilt, is dat er een gevaarlijke situatie op de werkvloer ontstaat voor uw personeel. Keuring magazijnstellingen laat u uitvoeren door DPV Montage.

 

Het keuren, demonteren en monteren van stellingen

 

DPV Montage is vandaag de dag uitgegroeid tot specialist op het gebied van het keuren, demonteren en monteren van stellingen. Hierdoor weet u zeker dat uw magazijninrichting bij dit bedrijf in goede handen is. Komt u er tijdens het keuren achter dat een of meerdere stellingen aan vervanging toe zijn of dat er zo snel mogelijk onderdelen moeten worden gerepareerd? Dan helpt de vakman van DPV Montage u graag met het bouwen, transporteren of het volledig afbreken van uw stelling. Ga voor de veiligste oplossing voor uw magazijnstellingen en neem contact op! Er wordt graag met u meegedacht en u kunt advies op maat verwachten voor uw organisatie.

 

Ieder soort stelling kan worden gekeurd

 

DPV Montage is bekend met een inrichting magazijn voor tal van sectoren. Een stelling is er immers in tal van soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld naar het materiaal, de afmetingen en de manier waarop een stelling gebouwd is. Of het nu gaat om inrijstellingen, palletstellingen, constructievloeren of legbordstellingen, iedere periodieke BMWT-keuring kan moeiteloos voor u uit worden gevoerd. Voor meer informatie over de keuringen of voor het inplannen van een afspraak, neemt u eenvoudig telefonisch contact op met een van de keurmeesters van DPV Montage.