5-S Webgids
Image default
Internet

Laptops op maat met opensourcesoftware

Door de hedendaagse technologie beschikt het merendeel van de bevolking over een laptop. Belangrijk is dus dat je goed overweg kan met deze laptop en helemaal op jou is afgesteld. De meeste mensen vinden het fijn om te werken met het besturingssysteem Windows en om die reden worden inmiddels bijna alle laptops uitgerust met dit besturingssysteem. Echter, wanneer je als eindgebruiker juist niet graag met Windows werkt en het liefst een laptop zonder windows wenst, is het erg moeilijk om een geschikte laptop te vinden. Bovendien reizen de prijzen van deze laptops de pan uit, waardoor je je zo’n laptop niet kan veroorloven. Wij begrijpen uitstekend dat je zulke laptops niet aanschaft voor dit soort bedragen, dus heeft NovaCustom de website Laptopzelfsamenstellen.nl opgericht. Hierdoor maken wij het mogelijk om een custom laptop te creëren, zodat jij nooit meer tegen moeilijkheden aan hoeft te lopen op je laptop.

De laptops zonder windows, die wij aanbieden, zijn uitgerust met het Linux besturingssysteem. Dit besturingssysteem beschikt over opensourcesoftware, waarbij je de laptop volledig zelf kan programmeren en componenten zelf kan installeren. Om die reden bieden wij ook drie jaar garantie, terwijl de garantie bij de meeste laptops vervalt wanneer je aanpassingen aanbrengt aan het besturingssysteem. Zit jij dus het liefst de hele dag lekker te prutsen aan een laptop en zou jij eigenlijk ook nog een specifieke videokaart wensen in je laptop? Dan gaat er een paradijs voor je open door Laptopzelfsamenstellen.nl.

Het belang van onze eindgebruikers staat voor ons voorop en wij denken daarom graag mee over eventuele aanpassingen of het instellen van specifieke gegevens van de laptop. Heb je hulp nodig? Dan helpen wij je graag. Wij staan voor onze klanten klaar en willen voorzien in de behoefte naar laptops met opensourcesoftware, zodat iedereen met een laptop kan werken naar zijn eigen voorkeur.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/