5-S Webgids
Bedrijven

Last van uw rug? Wat nu?

Heeft u last van uw rug? Schakel hulp in!

Werkt u veel op kantoor? Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of werken uw gewrichten niet meer zoals u zou willen? Dit kunnen allemaal redenen zijn dat u lat van uw rug hebt. Dit is natuurlijk erg vervelend en wilt u graag opgelost zien worden. Gelukkig zijn hier verschillende specialisten voor. U kunt direct een afspraak inplannen bij Fysio Haaksbergen om uw rug na te laten kijken. Vervolgens kunt u samen een behandelplan opstellen om de klachten te verhelpen. Daarnaast kunt u ook altijd terecht bij osteopaat Haaksbergen.

Wat doet Fysio Haaksbergen precies

Heeft u een afspraak gemaakt bij fysio Haaksbergen? Dan kunt u verwachten dat u eerst een gesprek aangaat over wat uw precieze klachten zijn. Vervolgens zal de fysiotherapeut een aantal keren willen voelen om uw klachten vast te stellen. Als dit duidelijk is, zal de specialist een behandelplan opstellen om u zo snel mogelijk klachtenvrij te maken. Dit kan bestaan uit oefeningen en/of massages. Afhankelijk van uw klachten zult u eens of meermaals per week langskomen bij de fysio om te werken aan uw herstel. Wanneer het behandelplan afgelopen is, zult u voor een groot gedeelte verholpen zijn van uw klachten!

Wat kan osteopaat Haaksbergen voor u betekenen?

Naast de fysiotherapeut, kan het zijn dat u geholpen moet worden door een osteopaat. Deze behandelt dezelfde spieren, maar op een andere manier. Osteopathie is namelijk een behandeling die met de handen van de osteopaat de lichaamsfuncties hersteld. Door vastzittend weefsel los te maken en te versoepelen, kunnen klachten verholpen worden. het is namelijk essentieel voor een herstel van spieren om een goede doorbloeding te hebben. De osteopaat zorgt ervoor dat vastzittende spieren en weefsels losgemaakt worden, om zo de doorbloeding te stimuleren.

https://fysiocentrumsengers.nl/

Gerelateerde artikelen

Een uitvaart in Alphen Aan Den Rijn laten regelen

Moeilijke plekken schoonmaken

Presentatiekoffer van Insolpa