5-S Webgids
Image default
Vervoer en transport

Leuke cadeau’s om te geven na een verhuizing

Wanneer de verhuizing en/of de verbouwing eenmaal achter de rug is, is het tijd om te genieten van de nieuwe woning. Om deze mijlpaal te vieren, wordt er steeds vaker een ‘housewarming’ gegeven.
U wilt dan ook graag een passend cadeau bedenken voor de nieuwe bewoners. Maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk. Wij geven u graag inspiratie en tips, die u op weg kunnen helpen.

Praktisch

Tijdens een verhuizing wordt men vaak selectief; wat gaat er mee naar het nieuwe huis en waarvan doet men afstand? Het laatste waar u verantwoordelijk voor wilt zijn, is om de ander met (overbodige) spullen op te zadelen.

Een praktisch cadeau is daarom altijd aan te bevelen. Om te weten wat u een ander kunt schenken is het allereerst van belang om stil te staan bij de fase van de verhuizing. Heeft men bijvoorbeeld net de sleutel van de nieuwe woning gekregen, dan kunt u denken aan een leuk ‘welkom thuis’ cadeau. Wat dacht u van een leuke deurmat of een ingepakt gereedschapspakket? Het kan zelfs heel leuk zijn om een verpakte emmer met schoonmaakspullen cadeau te geven. En gegarandeerd welkom!

Ontspanning

Wanneer iemand na een drukke periode van verbouwen en klussen eindelijk klaar is om het huis definitief te gaan betrekken, zijn ontspanningscadeaus wellicht een leuk idee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeaumand gevuld met wijn/bubbels, met verschillende lekkernijen, een geschenkset met badartikelen of een goed boek.

Eigen huis…

Spullen voor in huis zijn uiteraard erg smaakafhankelijk. Wees hier dus voorzichtig mee, tenzij je weet wat iemand echt nodig heeft of graag wil hebben.
Wat altijd welkom is, zijn spullen als een mooie set handdoeken of degelijk servies. Een setje chique glazen of mokken is leuk om te geven én om te krijgen.
Heeft de betreffende persoon groene vingers? Een kamerplant is wellicht ook een geschikt en sfeervol cadeau.

…En tuin

Indien men verhuist naar een woning met tuin, is een tuincadeau ook erg leuk om te geven.
Een vogelhuisje of een insectenhotel zijn twee voorbeelden van originele cadeau’s. Misschien is een mooie vuurkorf het perfecte geschenk! Toch liever iets anders? Een cadeaubon van een tuincentrum zal altijd in goede aarde vallen.

Wilt u ook snel kunnen genieten van uw nieuwe woning en kunt u niet wachten om een housewarming te geven? Met Faster Verhuizingen verhuist u geheel zonder zorgen!
Bereken hier meteen uw verhuiskosten: https://www.fasterverhuizingen.nl/verhuisservice-offerte/

https://www.fasterverhuizingen.nl/