5-S Webgids
Image default
Woningen

Luchtbevochtiger en uw gezondheid!

Heeft u last van droge lucht in uw woning of bedrijf? Droge lucht is slecht voor uw gezondheid. Droge lucht kan leiden tot prikkelende ogen en kan de luchtwegen irriteren. Luchtbevochtigers kunnen allergieën en astma verminderen, griep voorkomen, snurken verminderen. Naast genoemde gezondheidsvoordelen biedt het ook voordelen voor uw interieur; vochthoudende planten zijn levendiger. De levensduur van vloeren, meubels en behang zal toenemen. Luchtbevochtigers bieden dus tal van uitkomsten.

 

 

 

 

Maar wat is nu een goede luchtbevochtiger? Een luchtbevochtiger is een apparaat welke vocht/waterdamp toevoegt aan de lucht! De nieuwste luchtbevochtigers werken middels ultrasone techniek. Hoogfrequentie trillingen maken van water meteen waterdamp welke opgaat in de lucht en zorgt voor direct voor meer vochtigheid. Er zijn luchtbevochtigers verkrijgbaar in diverse afmetingen en soorten. Van groot tot klein, manueel tot digitaal van topvuller tot bodemvuller.

 

De afmeting is vaak bepalend voor de hoeveelheid waterafgifte en de duur van functioneren. Hoe meer water in het reservoir van de luchtbevochtiger past hoe langer deze over het algemeen zal functioneren en hoe krachtiger deze is. Zoekt u een luchtbevochtiger voor een kleine ruimte dan is een klein model of een aroma diffuser vaak al toereikend. De luchtbevochtiger kan een manueel model betreffen; eenvoudig voorzien van aan en uit knop of als digitaal model welke volautomatisch de juiste luchtvochtigheid regelt. Tot slot is het van belang om vooraf de keuze te maken voor een topvuller of bodemvuller. Bij een topvuller kunt u het water aan het apparaat bijvullen; bij een bodemvuller loopt u met het reservoir naar de kraan om bij te vullen.

 

 

 

 

Vaak zijn luchtbevochtigers ook nog eens uitgerust met ionisator, waterfilter en/of met aroma filter. Door inzet van etherische olien kunt u een geur naar keuze toevoegen aan het aroamfilter en zo een rustgevende of ontspannende geur toevoegen aan de lucht voor optimaal genot! Ook ideaal om mensen mee te verwelkomen in uw bedrijfspand. Een ionisator is een luchtlader welke lucht een lading meegeeft waardoor vuildeeltjes beter bekleven en nadien worden opgevangen door een waterfilter. Dit zorgt voor zuivering van de lucht tijdens het bevochtigen.

 

Op zoek naar een goede luchtbevochtiger? Kijk dan eens naar onze AllPura of Aquair luchtbevochtigers. Wij leveren marktconforme, goedgekeurde en van de nieuwste generatie luchtbevochtigers in een breed assortiment. Wij leveren de meeste modellen in zowel een witte als zwarte kleur passend bij uw interieur! Als onze bevochtiger zijn standaard af fabriek volledig uitgerust en gebruiksklaar. Eenvoudig uit de verpakking halen, vullen met water en start met bevochtigen! Een luchtbevochtiger zoals die moet zijn!

https://www.lucht-bevochtigers.nl/luchtbevochtiger