5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

Maak je dromen waar met een opleiding tot life coach

Of je nu aan het begin van je carrière staat of je bent al even werkzaam en wilt een carrièreswitch maken: met een opleiding tot life coach van SCHOTT & CO haal je het beste uit jezelf én uit anderen. Dankzij het professionele theoretische en praktische onderwijs van ervaren docenten ontwikkel je jezelf in korte tijd tot kundige life coach. Als life coach help je anderen in hun persoonlijke groei. Samen met de client creëer je meer balans in het leven van jouw client. Dit doe je op een empathische en genuanceerde manier, waarbij je niet bang bent om de confrontatie op te zoeken. Droom je van een leven als life coach? Lees dan verder en ontdek de redenen waarom jij voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO zou moeten kiezen.

Een gestructureerd en modern lesprogramma

SCHOTT & CO heeft een overzichtelijk lesprogramma ontwikkeld. Je volgt een lesprogramma in drie verschillende modules van elk zes lesdagen. Tijdens dit gestructureerde programma ontwikkel je jezelf langzaam maar effectief tot een vaardige life coach. In de eerste module ontwikkel je jezelf tot all round coach, waar je de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Je leert bijvoorbeeld over verschillende communicatievaardigheden en leert te coachen vanuit een metapositie. In de tweede module ga je meer in op neuropsychologie en stressfysiologie. In deze module leer je werken met verschillende methodieken en moderne meetapparatuur. Wat onderscheidend is aan deze opleiding tot life coach, is dat je een driedaagse meting leert uitvoeren met de BioCoherence Life Guard. Deze meting geeft een diepgaand inzicht in de mate van stress en bijbehorend herstel. Tot slot ga je in de derde module dieper in op interventies. Je leert welke interventies er zijn en wanneer je deze moet toepassen. Tot slot laat je zien wat je hebt geleerd tijdens een officieel assessment.

Ontvang een EMCC en NOBCO geaccrediteerd diploma

Heb je de opleiding tot life coach succesvol afgerond? Dan ontvang je een erkend EMCC en NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerd diploma. Daarmee mag je jezelf inschrijven bij het NOBCO register. Wil jij life coach worden in jouw eigen praktijk? Of zie je jezelf als motivatietrainer bij een instelling, zoals de politie of het bedrijfsleven? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO. Jouw droom ligt binnen handbereik!

https://www.schottenco.nl/