5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Maak uw tuin helemaal af met een rode beukenhaag

Een rode beukenhaag voor uw tuin aanplanten

Zodra u ervoor kiest om uw tuin een renovatie te geven, weet u waarschijnlijk al goed wat voor meubilair en tegels u graag terug ziet komen. Maar heeft u ook al een keer goed gekeken naar de beplanting? Bij het ontwerpen van een nieuwe tuin is een van de eerste vragen waarmee u rekening moet houden de behoefte heggen, zoals een rode beukenhaag.

Een heg zorgt ervoor dat u profiteert van de nodige privacy

Wat de reden is om te kiezen voor een heg, scheelt per situatie. Wellicht wilt Moet u een ongewenst uitzicht blokkeren of een gebied afbakenen. Of dat ene mooie betegelde pad wilt u graag omlijnen. Een andere reden kan zijn grenzen te trekken en de keuze voor een ander alternatief op een stevige muur of schutting gebouwd met hout of baksteen.

U verbetert de leefomgeving voor dieren in het wild met een groene beukenhaag

Steeds vaker kiezen mensen voor een groene beukenhaag. En dat is natuurlijk met een reden Een heg zorgt voor de broodnodige leefomgeving voor dieren in het wild, terwijl het de wind vertraagt, de lucht- en waterkwaliteit verbetert en het landschap mooier maakt. Vandaag de dag heeft u de keuze uit tal van platsoorten, waardoor er ook een niet-traditionele haag kan ontstaan. Hierdoor creëert u diverse lagen van verschillende hoogtes, waarmee u op natuurlijke wijze het zicht kan blokkeren of de ruimte kan omhullen.

Ga voor een duurzaam landschapsontwerp

Heggen kunnen een essentieel element zijn in een duurzaam landschapsontwerp. Door een grote variëteit aan planten te gebruiken, vermijdt u een gebrek aan diversiteit en zorgt u voor een eigentijds en speels geheel. Meer weten over wat voor mogelijkheden er allemaal zijn? Neem dan eens een keer contact op met de specialist.