5-S Webgids
Image default
Sport

Medailles bestellen voor alle gelegenheden

Medailles zijn een ereteken die je uitreikt aan mensen die iets belangrijks gepresteerd hebben. Voetbalmedailles voor het winnen van een wedstrijd bijvoorbeeld. Of een medailles wanneer jij en je collega’s de concurrent en poepie hebben laten ruiken met hockey tijdens het bedrijfstoernooi. Maar wist je dat je ook medailles kunt bestellen voor gelegenheden die niets met sport te maken hebben? Bij budgettrophy kun je alle medailles en sportbekers personaliseren. Zo pas je ze met een paar muisklikken aan naar de gelegenheid of de persoon die centraal staat.

Gepersonaliseerde medailles in een handomdraai bestellen voor iedere gelegenheid

Een persoonlijke medaille zegt meer voor de persoon die hem ontvangt dan een standaard afbeelding. Het is een mooie herinnering, iets leuks voor in de prijzenkast en een gebaar van waardering. Die kwaliteiten beperken zich niet tot sporten. Een vader die je een gepersonaliseerde sportbeker of medaille geeft voor zijn verjaardag, een cadeau voor moederdag, de opa en oma die je een leuke dag hebben bezorgd. Of een vrijgezellenfeest waarbij je de vrijgezel nog even extra in het zonnetje zet. Het zijn allemaal uitstekende redenen om medailles te bestellen.

Op de website van Budgettrophy heb je de keuze uit verschillende voetbalmedailles, sportbekers, prijzen voor andere sporten zoals hockey en blanco medailles. Na het selecteren van je favoriete medaille kun je deze in het volgende scherm personaliseren. Dat doe je door:

  • Een afbeelding te kiezen of er zelf een te uploaden
  • Een boodschap te schrijven voor op de achterzijde van de medaille of voor het graveerplaatje van een sportbeker
  • Een lint te kiezen dat mooi bij de medaille staat

Handige als promotieartikel bij bedrijfsevenementen

Gepersonaliseerde sportbekers en medailles bestellen kan ook een slimme zet zijn wanneer je jouw bedrijfsnaam beter onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) partners of klanten. Hier zorg je voor door bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de medailles te laten drukken die je bij het hockey toernooi met andere bedrijven uitdeelt aan de deelnemers. Je bereikt in één keer een interessante doelgroep en houdt de aandacht vast met een blijvende herinnering aan een leuke dag.