5-S Webgids
Image default
Gezondheid

Millers Juice E-liquid

Terug naar vakmanschap, terug naar de tijd dat mensen zich specialiseerden in een vak en zich vakmanschap konden noemen! Bij Millers Juice beschouwen ze het maken van onze producten als een ambacht: ze worden met grote precisie ontwikkeld en geproduceerd in Oosterhout, in het zuiden van Nederland. Het gunstontwikkelingsproces en het vullen en verpakken van de e-vloeistofcapsules vinden geheel in Nederland plaats. Ook de e-vloeistofcapsules , bijsluiters, etiketten en verpakkingen worden hier gemaakt. Dit betekent dat Millers Juice “echt Nederlandse” producten maakt.

Een klein land met wereldwijde ambities. Nederland is sinds het begin van de 17e eeuw internationaal actief in de import en export van goederen. Nederlandse pioniers uit die tijd hebben ons een erfenis van wereldberoemde uitvindingen nagelaten: de microscoop, de thermometer, de onderzeeboot, de brandslang om er maar een paar te noemen. Net als bij deze wereldwijd veranderende uitvindingen en ontwikkelingen exporteren wij onze Millers Juice producten over de hele wereld.

Millers Juice is een merk met ambitie. Sinds 2014 produceren ze in Nederland e-vloeistoffen voor elektronische sigaretten. Millers Juice is opgericht om het ideaal van het uitroeien van het traditionele roken van sigaretten te realiseren en te vervangen door een hoogwaardig product, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De succesvolle lancering van de Silver lijn, een Millers Juice lijn bestaande uit 36 verschillende smaken, werd gevolgd door de introductie van de Chrome, Platinum en Gold lijnen zodat Millers Juice nu een compleet assortiment biedt.

De organisatie van Millers Juice is de afgelopen jaren flink gegroeid. Na een verhuizing naar een terrein van 4000m², het investeren in een eigen laboratorium, actief deelnemen aan overheidsbesprekingen en de blik op de toekomst richten, werken we nu elke dag aan het maken van hoogwaardige producten waar u op kunt vertrouwen.

Millersap groeit continu! Steeds meer ondernemers kiezen voor de producten van Millers Juice vanwege de kwaliteit, eerlijke prijzen en uitstekende partnermodellen die wij aanbieden. Millers Juice producten worden momenteel verkocht in verschillende landen over de hele wereld.

https://damp-e.nl