5-S Webgids
Bedrijven

Mobiele douchecabine huren bij Showerrent

Mobiele douchecabine huren bij Showerrent

Ben je de badkamer aan het verbouwen en wil je alsnog gewoon thuis kunnen douchen? Kies er dan voor om een mobiele douchecabine te huren bij Showerrent. Ik heb onlangs ook mijn hele badkamer verbouwd maar dit duurde mijn partner allemaal wel erg lang. Ik heb toen een mobiele douchecabine gehuurd, waardoor we alsnog gewoon thuis konden douchen. Dit is wel zo fijn, anders hadden we telkens naar familie of naar de buren moeten gaan. Er zijn zelfs verschillende mogelijkheden bij Showerrent, wel zo fijn!

Enkel een afvoer nodig

Showerrent heeft niet eens zo heel veel nodig om een mobiele douchecabine bij je te plaatsen. De mobiele nooddouche is op elke plek te plaatsen. Het enige wat nodig is, is een waterpunt met warm en/of koud water, stroom en een afvoerpunt. Dit is allemaal snel geregeld, dus de mobiele douchecabine staat er al voor je het weet. Tevens hanteren ze een vaste lage prijs voor de tijdelijke douche. Heb je geen warm water in de buurt? Dat is geen probleem. De tijdelijke douches hebben allemaal een warmwatervoorziening en afvoerpomp. Showerrent komt de nooddouche gewoon bij jou brengen, halen en aansluiten.

Geen verrassingen bij Showerrent

Bij Showerrent zijn ze zeer transparant over de mogelijkehden. Je kunt al een douche huren voor twee tot drie weken, voor de vaste lage prijs van €250,-. Hier zullen nooit extra kosten bij komen kijken. Ze bieden ook een mobiele douche die geschikt is voor beperkte ruimte. Dit is een optimale uitkomst voor wanneer het plafond bijvoorbeeld erg laag is. Mocht de verbouwing onverhoopt langer duren, kun je de mobiele douche gewoon wat langer huren. Geef dit wel altijd tijdig door, zodat hier rekening mee gehouden kan worden in de planning. Kijk direct op de website van Showerrent voor meer informatie!

https://www.showerrent.nl/

Gerelateerde artikelen

De elektrotechniek specialist in Delft

Waarom investeren in een pelletkachel?

Houtpellets online bestellen: snel en voordelig in huis