5-S Webgids
Bedrijven

Moeilijke plekken schoonmaken

Iedereen voert natuurlijk de wekelijkse schoonmaak uit. Dit zijn natuurlijke simpele dingen en plekken die je makkelijk schoon kunt maken zodat je huis er weer fris uit ziet. Er zijn ook plekjes in je huis waarvan je weet dat je schoon moet maken maar deze zijn wat lastiger en daar hebben we niet altijd te tijd voor. Toch zijn er een paar handige tips om ook deze lastige plekjes in je huis schoon te maken.

Bovenkant van je keukenkastje

De keuken maak je waarschijnlijk iedere dag schoon en wekelijks een grote schoonmaak. Een plek die we toch vaak vergeten is de bovenkant van je keukenkastje. De bovenkant van je keukenkastje vangt veel stof vooral je het niet vaak schoonmaakt. Je kunt de bovenkant van je keukenkastjes makkelijk schoonmaken met een schoonmaakdoek of schuurspons met ontvettend middel. Je kunt ook kiezen voor stofdoekjes met een telescopische steel zo kun je er makkelijker bijkomen.

Bank laten schoonmaken

Je zit dagelijks op je bank en daarom kan een bank heel erg vies worden, dat valt misschien niet altijd op maar het is toch een vieze plek. Je kunt ervoor kiezen om zelf je bank schoon te maken of je kunt je bank laten schoonmaken. Er zijn verschillende bedrijven waar je je bank laten schoonmaken kan. Ze doen dit op een professionele manier waardoor je bank weer nieuw lijkt en je bank vrij is van bacteriën. Er zijn veel bedrijven in je buurt waar je je bank laten schoonmaken kan. Het is een kwestie van even Googlen.

Roosters van ventilatie

De roosters van je ventilatiesysteem kunnen ontzettend veel stof vangen en het is een plek die je vaak al snel vergeet om schoon te maken. Ook kun je er vaak niet makkelijk bij omdat de roosters vaak hoog in de muur of plafond zitten. Je kunt sommige roosters schoonmaken met een stofzuiger of een stofdoekje op een steel dan heb je  geen ladder nodig. Toch heb je soms meer nodig om alle elementen los te maken. Je kunt de onderdelen dan even laten weken in een sopje of ze schoonmaken met een vochtige doek.

https://banklatenreinigen.com/

Gerelateerde artikelen

Huidtherapeut in Amersfoort

Stoepborden en Krijtborden in alle soorten en maten

Producten huren voor een groot feest? Kies verhuurserice Amsterdam