5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Nachtkleding voor dames

Vrouwen vind het belangrijk om zich goed en sexy te voelen. Om dit gevoel te creëren dragen zij speciale nachtkleding. Dit is prettig voor hunzelf, maar ook voor hun partner. Maar wat is nachtkleding precies en hoe draag je het? Dat bespreken we hier even kort.

Laten we beginnen met de babydoll, beter bekend als nachtjapon. Dit is een soort kort jurkje dat de vrouw draagt om haar partner op te winden en om spanning te creëren. Zo’n babydoll herken je eenvoudig. Meestal hebben deze een opvallende kleur zoals rood, roze of blauw en zijn de cups al van tevoren gevorm. Aan de cups zit het jurkje vast. Deze is vaak gemaakt van een dunne, zachte stof. Afhankelijk van wat je fijn vind kun je een babydoll met of zonder slipje dragen. Niet ieder lichaam is hetzelfde, dus deze nachtjaponnen zijn meestal in elke mogelijke maat verkrijgbaar. Onthoud altijd goed: jij kan je pas sexy voelen wanneer je kleding draagt waarin jij je fijn voelt. Je vriendin heeft misschien een andere smaak dan jij en voelt zich eerder prettig in iets anders, en dat is prima!

 

 

Bustier

Een andere populaire vorm van sexy lingerie is een bustier. Dit is eigenlijk een nachtjapon, maar dan zonder de jurk. Door een bustier te dragen kan de vrouw veel meer van haar lichaam laten zien. Vaak word een bustier gemaakt van kant, zijde of satijn. Het grote verschil met bijvoorbeeld een corset is dat je een corset kun aantrekken.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/