5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Natfilter van hoge kwaliteit kopen

Heeft u voor uw bedrijf een natfilter (ook wel natwasser genoemd) nodig? Eentje die geschikt is voor gebruik in de industrie? Dan zit u goed bij Mesys, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van natfilters die voldoen aan industrie standaarden. De natwasser wordt gebruikt om verontreiniging weg te halen uit de lucht. Dit is bijzonder handig voor de metaal-, voedingsmiddelen- en chemische industrie. Door van water gebruik te maken worden stofdeeltjes in dat water gebonden. Via een centrifugale kracht wordt de lucht vervolgens schoongemaakt. Natfilters zijn een effectieve en innovatieve manier om voor schone lucht te zorgen in de industrie.

Mesys ontwerpt, bouwt en installeert natfilter systemen die aan de eisen van de overheid voldoen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Welke techniek gebruikt de natfilter?

Een natwasser is hetzelfde als een natfilter. Dit systeem maakt op innovatieve wijze lucht of gas vrij van gevaarlijke en vervuilende stoffen. Dat wordt gedaan door middel van absorptie. Dat is een techniek waarbij deze stoffen, die dus niet in de lucht of het gas horen, geneutraliseerd worden. Hiervoor wordt vloeistof ingezet, een scrubbervloeistof genaamd. Doordat deze vloeistof de stoffen opneemt, verdwijnen ze uit de lucht of het gas. Met hulp van een natfilter systeem kunt u dus de uitstoot van bepaalde stoffen onder controle houden. De natfilter maakt gebruik van centrifugale krachten om deeltjes uit de lucht te halen.

Luchtreinigingssystemen die Mesys aanbiedt zijn onder meer:

Kom met ons in contact

Bent u geïnteresseerd in een natfilter systeem en wilt u meer weten? Laat het ons gerust weten. Wij van Mesys ontwerpen deze systemen namelijk op maat voor bedrijven. Dat doen we ook graag voor u. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan via het contactformulier dat u op onze website aantreft. Anderzijds kunt u ook telefonisch contact met ons zoeken.

https://www.mesys.nl/