5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Natuursteen vloer polijsten

Natuursteen vloer polijsten moet om de paar jaar gebeuren als je wil dat het zijn glans blijft houden. Na een jaar of twee begint het al vaak dof te worden. Dit is afhankelijk van hoe goed het schoongemaakt en onderhouden word.

Schoonmaken en onderhouden

Het kan een paar jaar duren voordat natuursteen vloer polijsten nodig is als het schoonmaken en onderhouden ervan goed is gedaan. Bij het schoonmaken moeten de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt zijn zodat het vloer niet dof word. Ook is het handig als er impregnatie middel in zit. Dit beschermt het vloer tegen vocht en vuil. Zo duurt het langer voordat het vloer dof wordt. Bij onderhoud is het altijd slim om de vloer ook te impregneren.

Polijsten

Als je alles goed doet hoef je pas na een aantal jaar aan natuursteen vloer polijsten te beginnen. Na het natuursteen vloer polijsten blijft het ook weer een aantal jaar mooi glanzend. Het is wel aan te raden om het natuursteen vloer polijsten uit te besteden aan een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen vloer polijsten. 

Wil je meer leren over natuursteen vloer polijsten en onderhoud ervan? Bezoek dan ook eens de onderstaande websites die we als bron hebben gebruikt voor deze artikel.