5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Nieuw CV Ketel

Al een geruime tijd zitten wij eraan te denken om onze badkamer te vernieuwen. We hebben al sinds het begin, toen we in het huis gingen wonen, dezelfde lelijke badkamer. Wij hebben dit huis toen der tijd gekocht omdat dit een aanbieding was die we niet konden afslaan. We konden er zo in en hoefde eigenlijk alleen onze spullen te verhuizen. Het zag er allemaal wel wat oud uit, maar wij hadden bedacht dat we langzaam aan steeds meer zouden vernieuwen zoals we het zelf voor ogen hadden. Ik wil niet opscheppen, maar zelf ben ik redelijk handig en vind ik het ook leuk om zulke projecten met beide handen aan te pakken. We hebben al een nieuwe vloer met vloerverwarming en onze slaapkamer is ook mooi verbouwd met een mooi geplaatste dakkapel erbij. Dit allemaal is al een tijdje geleden, en nu was toch echt de badkamer aan de beurt. Misschien wel een van het duurste, maar wij wilden dit graag modern hebben, dus we hebben hier ook wel goed voor gespaard en over nagedacht. Een kennis van ons kon voor ons een mooi ontwerp intekenen en wij hebben dit idee laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. Die adviseerde ons om te kijken naar een nieuwe CV ketel. Dit omdat we veel vernieuwingen hadden, ook met de vloerverwarming en de nieuwe douche. De oude CV ketel zou hier misschien niet goed op kunnen werken, en om storingen en een kapotte ketel te voorkomen, ben ik op zoek gegaan naar een mooie CV ketel offerte.

CV ketel offerte zoektocht

De zoektoch naar een goede CV ketel offerte ging eigenlijk erg makkelijk. Ik kwam al snel ketelexpert.nl tegen. Hier kan je aangeven wat je zoekt. Ik heb verteld over de nieuwe badkamer en vloerverwarming en over het advies. Al snel kreeg ik reactie in de mail met een aantal offertes erin. 1 offerte sprong er wel echt uit en hier heb ik op gereageerd. Ik hoef me voor de komende tijd geen zorgen meer te maken over de ketel!