5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

SDP Advies

Een echte aanrader wanneer er op jouw werkvloer ook verkeerd wordt gecommuniceerd en dat conflicten veroorzaakt: een human dynamics training van SDP Advies. Dat heeft ons namelijk enorm veel profijt gegeven. Nu weten wij veel beter met elkaar te communiceren en snappen wij het gedrag van elkaar beter. Daarom kan ik het iedereen dan ook van harte aanbevelen zo’n cursus bij hem te volgen!

Human Dynamics

Ik had zelf nog nooit gehoord van zulk soort trainingen, gericht op human dynamics. Ik kwam er namelijk pas achter toen ik er wat dieper op in dook. Ik merkte namelijk dat bij mij op de werkvloer steeds vaker conflicten gebeurden. En dat wil je natuurlijk voorkomen als werkgever. Daarom ben ik het gaan analyseren en trok ik de conclusie dat het erg vaak komt door slechte communicatie. Soms ontstaan daardoor misverstanden en zijn conflicten dus totaal onnodig en zeker te voorkomen. Ik praatte daar met een bevriende ondernemer over. En hij gaf aan met desbetreffende collega’s een training te zijn gestart, genaamd human dynamics. En dat dat hartstikke goed had geholpen! Hier ben ik dan ook direct meer informatie over op gaan zoeken. En al gauw kwam ik erachter dat bij ons in de buurt, in Gorinchem, zo’n training wordt gegeven. Namelijk door SDP Advies.

Ik nam direct contact met hem op. En legde hem de hele situatie uit. En begreep het direct en gaf allerlei aanwijzingen en voordelen over de training van waarom dat juist voor deze groep zo goed zou zijn. Hier sprak in ieder geval veel kennis over uit!

Het eindresultaat van de training

Op de training Human Dynamics hebben wij heel erg veel geleerd! En dat allemaal dankzij SDP Advies. Hem willen wij dan ook hartstikke bedanken. Er zullen nu namelijk veel minder conflicten voorkomen. En dat allemaal door een betere communicatie.