Onderdelen draagarmstelling
5-s-1

Wilt u de samenstelling van uw draagarmstelling wijzigen? Bij Stellingstunt vindt u diverse onderdelen voor uw draagarmstelling. Bijvoorbeeld wanneer uw draagarmstelling door een wijziging binnen uw magazijn moet worden aangepast doet u dit gemakkelijk met deze onderdelen. Bekijk ons aanbod en vindt ook de geschikte onderdelen voor uw draagarmstelling!

Wat is een draagarmstelling?

Draagarmstellingen zijn zeer geschikt om zware en lange goederen op te slaan. Het opslag oppervlak van een draagarmstelling wordt niet onderbroken door jukken waardoor de pallet goed toegankelijk is, dit zorgt ervoor dat lang materiaal goed kan worden opgeslagen. In plaats van legborden of vlonders maakt deze stelling gebruik van verschillende draagarmen. Deze zijn bevestigd aan de staanders. Met onze onderdelen voor een draagarmstelling stelt u deze geheel naar wens samen. Wenst u advies over de samenstelling van uw draagarmstelling? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij weten alles over onze stellingen en kunnen u hierdoor goed adviseren.

Belasting draagarmstellingen

Welke draagarmstelling onderdelen u moet gebruiken is afhankelijk van de belasting van uw stelling. Bij draagarmstellingen wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende varianten:

  • Lichte draagarmstellingen. Voor goederen die handmatig geladen kunnen worden en niet zoveel belasting vragen kunt u kiezen voor lichte draagarmstellingen. Deze hebben een hoogte van 2 tot 2.5 meter.
  • Medium draagarmstellingen. Deze stellingen zijn ook geschikt om handmatige belading van zwaardere goederen. De hoogtes van deze stellingen variëren van 2,5 tot 3 meter.
  • Zware draagarmstellingen. Voor machine belading zijn er zware draagarmstellingen van 4 tot 5 meter. Voor de opslag van buismateriaal van lood, koper of ijzer.

Voordelen Stellingstunt

Wij hechten veel waarde aan het verlenen van goede service. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Wanneer u vragen heeft over de diverse onderdelen voor uw draagarmstelling helpen wij u graag verder. Kiest u ervoor om onderdelen voor uw draagarmstelling bij ons te bestellen, dan nemen wij u veel zorgen uit handen, omdat wij:

  • Een betrouwbare partner zijn bij opkoop en demontage van uw magazijn- of Bedrijfsinventaris
  • Grote voorraden gebruikte draagarmstellingen en overige magazijninrichting hebben
  • Niet té groot zijn, maar juist goed
  • Goede prijzen bieden voor u vanwege een efficiënte werkwijze
  • Staan voor samenwerken en meedenken met zowel klant als leverancier

 

Onderdelen draagarmstelling bestellen

Bij Stellingstunt kunt u gemakkelijk nieuwe onderdelen voor uw draagarmstelling bestellen. Heeft u vragen over deze verschillende onderdelen of wenst u advies over de samenstelling van uw draagarmstelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag goed over de onderdelen draagarmstelling. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0488-795084 of stuur een mail naar info@stellingstunt.nl. Wij garanderen de allerbeste service en prijs!

https://www.stellingstunt.nl/

About

Categories: Aanbiedingen