5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Op maat gemaakte houten vloeren in regio den Bosch

Op maat gemaakte houten vloeren in regio den Bosch

 

Ben je woonachtig in de regio den Bosch en op zoek naar een houten vloer? Ga dan eens langs bij onze verkooppunten van AvanceFloors. AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment houten vloeren en is ook in de regio Den Bosch verkrijgbaar.

Waarom kiezen voor een houten vloer van AvanceFloors? De houten vloeren van AvanceFloors zijn: van betaalbare topkwaliteit; geproduceerd van eersteklas eikenhout en met zorg bewerkt; verkrijgbaar in vele stijlen, eenvoudig samen te stellen met het Six Simple Steps keuzeplan; gemakkelijk in onderhoud en duurzaam geproduceerd. 

Duurzaam geproduceerde houten vloeren in regio den Bosch

De houten vloeren van AvanceFloors worden speciaal voor jou op maat gemaakt van eerste klas eikenhout. Het productieproces van de houten vloeren hebben wij volledig in eigen beheer. Het gezaagde hout komt rechtstreeks binnen vanuit de zagerijen. Het hout komt uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen. Hout is immers een natuurproduct en voor ons is het dan ook vanzelfsprekend dat we de bron van onze producten met respect behandelen. Naast duurzaam houtgebruik is ook ons productieproces 100% duurzaam. Houtresten die vrijkomen tijdens de productie worden in onze Bio-Energiecentrale omgezet in groene stroom en warmte ten behoeve van onze productiefaciliteiten. Daarnaast liggen op de daken van onze loodsen ruim 3100 zonnepanelen waarmee groene energie wordt opgewekt. Met het restant aan energie worden circa 3500 huishoudens voorzien van groene stroom en warmte. De houten vloeren van AvanceFloors zijn dus 100% duurzaam geproduceerd.

Houten vloeren speciaal voor jou op maat gemaakt in regio Den Bosch

Na binnenkomst van het hout verwerken wij dit in eigen beheer en wordt het gedroogd, gezaagd, verlijmd, geschuurd en geprofileerd. Omdat wij elke productiestap in eigen beheer hebben kunnen wij maximale kwaliteit garanderen. Bovendien geeft het ons de mogelijkheid om snel te schakelen en zodoende aan je wensen te kunnen voldoen.

Uiteindelijk worden de houten vloeren compleet afgewerkt naar jou wensen. Al onze houten vloeren worden met de hand afgewerkt met een speciale beschermlaag. De extra beschermlaag zorgt ervoor dat de houten vloer water- en vuilafstotend wordt. Tevens zorgt deze speciale beschermlaag ervoor dat het zijn natuurlijke en warme uitstraling krijgt. Omdat deze speciale beschermlaag met de hand wordt aangebracht, dringt deze dieper door in het hout. Daarom zijn de houten vloeren van AvanceFloors extra slijtvast en geven ze een warme uitstraling. Eindeloos plezier hebben van een houten vloer? Kies dan, ook in de regio den Bosch, voor een houten vloer van AvanceFloors.

 

https://avancefloors.nl/houten-vloer/houten-vloer-den-bosch