5-S Webgids
Image default
Auto’s en Motoren

Professionele VW-onderdelen levert Paruzzi binnen een aantal dagen

In het assortiment van Paruzzi vind je niet alleen eindeloos veel grote en kleine VW Kever onderdelen. Deze online winkel is ook hét adres voor onderhoudsproducten. We geven een paar voorbeelden. Het alles-in-één brandstofadditief Ethanol Killer Multishot heeft een drieledige functie: ethanol killer, loodvervanger en octaan-verhoger. De 500 milliliter verpakking is goed voor 500 liter benzine. De vloeistof wordt aanbevolen voor Volkswagens met klassieke motoren die nu op ongelode benzine rijden, maar aanvankelijk op een brandstof met lood reden. Ethanol Killer Multishot geeft je de mogelijkheid zowel E5 als E10 te blijven tanken, omdat het tot E10 neutraliseert. Bovendien zorgt het voor een goede smering. Dit zijn de voordelen van Ethanol Killer Multishot:

-het octaan wordt -afhankelijk van de kwaliteit van de brandstof- met 20 punten (max 2 octaan) verhoogd;

-het dient als ethanol killer: nadelige gevolgen van ethanol in brandstoffen t/m E10 worden bestreden;

-klepzetelerosie op een motor met ongeharde klepzittingen wordt voorkomen;

-het houdt detonatie en hot spots tegen; -het werkt beschermend voor de componenten en verhindert corrosie in brandstofsystemen;

-voor de carburateur beschikt het over een antivries formule;

-de antioxidanten verbeteren de kwaliteit van de brandstof.

 

Firezone motorolie

Als je een Kever versnellingsbak en een gereviseerde motor bestelt bij Paruzzi, heb je misschien ook interesse in een voorraad motorolie. Een variant die prima geschikt is voor wagens met luchtgekoelde motoren met hydraulische klepstoters, dus ook de beetle, is Firezone motorolie 15W40 mineraal 1 liter. Deze olie is te bestellen onder Paruzzi-nummer 50712. De olie van Firezone zit in een klassiek blik gemaakt van metaal. Aan de strenge Volkswagen-specificaties wordt in alle opzichten voldaan. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

-uitstekende smerende werking;

-geschikt voor alle vier de seizoenen door de hoge, stabiele viscositeitsindex;

-goede anti-slijtage en anti-corrosie werking;

-protectie tegen vuil en schuim.

Heb je een vraag over het brandstofadditief of de motorolie die we hier hebben besproken? De Paruzzi klantenservice is bereikbaar via telefoonnummer +31(0)113 503555.

De medewerkers zitten voor je klaar!

https://www.paruzzi.com/