5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Ridderkerk catering

Catering Ridderkerk

 

Catering Ridderkerk staat bekend om haar jarenlange ervaring en aanbieden van een compleet pakket van diensten. Het is een cateraar die je bij uitstel moet inschakelen wanneer je een feest moet organiseren en niet weet waar je moet beginnen.

 

Catering Ridderkerk biedt namelijk een totaal pakket aan en laat daarbij niets ongemoeid. Al 25 jaar zijn ze een cateraar van formaat en geven ze jou en je gasten alle nodige service. Het is een cateraar die een blijvende indruk achter laat en mensen laat genieten van elke minuut van de avond.

Naast het voortreffelijke eten bieden ze ook de aankleding aan en kun je diverse entertainment latenboeken via Catering Ridderkerk.

 

Ze hebben een uitgebreid buffet en je zelfs kiezen uit verschillende buffetten. Naast de verschillende varianten buffetten is het zelfs ook mogelijk om zelf een buffet samen te stellen aan jouw speciale wensen of de wensen van de gasten. Zijn er gasten die vegetariër zijn of veganist? Ook dat is geen probleem. Catering Ridderkerk kan voor deze gasten een apart menu of varianten in het buffet aanbieden.

 

Wil je het simpel houden en heb je geen enorm budget, dan biedt een receptie een uitkomst. Zo heb je voor een standaard bedrag per persoon toch een pakket met heel rijke hapjes en drankjes en kun je evengoed je gasten goed verwennen.

 

Voor de wat meer exclusieve feesten kun je kiezen voor een private dinner. Deze dinners met alle toeters en bellen in huiselijke sferen zorgt voor het ultieme genot en biedt jou en je gasten een heerlijke avond van eten, gezelligheid en plezier.

 

Catering Ridderkerk onderscheid zich door drie p’s; persoonlijk, professioneel en plezierig. Dit uit zich in de persoonlijke aandacht die je als klant ontvangt. Verder bieden zij een zeer goede kwaliteit aan door hun professionele aanpak in het organiseren en doorspreken van je feest of etentje. Door het totaal pakket kunnen zij naast het verzorgen van de hapjes en drankjes ook entertainment verzorgen waardoor je avond nog plezieriger verloopt.

 

Catering Ridderkerk kun je altijd benaderen voor welk feest of etentje dan ook. Is het iets zakelijks? Ook dan is Catering Ridderkerk de juiste partner voor je. Ze bieden voor kleine groepen uiteenlopende buffetten en bedrijfscatering, maar ook voor grote groepen kun je Catering Ridderkerk inschakelen.

 

Voor meer informatie of prijzen kun je kijken op hun website www.ridderkerkcatering.nl .Hier vind je voor elk feest of gelegenheid de juiste invulling en kun je alles overlaten aan Catering Ridderkerk.

http://www.ridderkerkcatering.nl/buffetten.html#anchor