5-S Webgids
Image default
Horeca

Sapbar huren voor jouw bedrijf

Heerlijke verse sapjes bij jou op het bedrijf? Dat kan je hier een sapbar huren.

Een sapbar is echt iets origineels om neer te zetten op je bedrijf. Verse sapjes komen uit een sinaasappelpers of een sappers, ook wel juicer genoemd. Het sap word gescheiden van de vezels en er blijft een licht goed doordrinkbaar sapje.

Een goed sapje kan zowel uit fruit als uit groente bestaan. Vaak ook een combinatie. Dan kan je er ook nog superfoods en kruiden bij doen om het helemaal af te maken. Zo krijg je een combinatie van een heerlijke smaak en super gezonde nutriënten.

Shakes on Wheels is zo’n bedrijf dat gespecialiseerd is in gezonde sappen. Zij kunnen deze vers voor jou komen maken op iedere locatie in Nederland. Ze brengen dan een mooie sapbar mee, al het fruit en groente, en hun juicers. Dan gaan ze hakken en snijden en de lekkerste sapjes voor je klaar maken en uitserveren.

Ze zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en daarom er zeer aan gewend voor grote groepen sap te maken. Door van te voren goed af te stemmen hoeveel mensen in hoeveel beschikbare tijd een sapje moeten hebben kunnen zij garanderen dat dit ook lukt. Ze komen met 1, 2, 3, 4 of zelfs 5 bartenders naar je event naargelang de grote daarvan.

Ook qua presentatie mogelijkheden bieden ze verschillende interessante opties. Zo kan je natuurlijk gewoon kiezen voor (biologisch afbreekbare) plastic disposables, maar ook voor echt glaswerk. Of toffe reageerbuisjes en een heus saplaboratorium. Ze hebben ervaring bij bedrijven van groot tot klein om dit op een goede manier neer te zetten.

Kort samengevat, ben jij op zoek naar een lekker sapbar om bij jou of bij jou op het werk langs te komen om verse sapjes te maken? Neem dan eens een kijkje op de website van Shakes on Wheels. Zij bieden genoeg mogelijkheden!

 

https://shakesonwheels.nl/